9 Eylül 2011 Cuma

Banyo Kokusu

Bu kalemliği banyoda kullanmak için boyadım. Açık kahveye boyayıp, aynı renge boyadığım deniz kabuğu, yıldızı, kaplumbağası seramik objeleri üzerine yapıştırdım. Beyaz boya ile biraz üzerlerine tampon yapıp, denizden çıkmışlar da, üzerlerinde denizin tuzu kurumuş efekti yaratmaya çalıştım (ne efekt oldu be, allah allah). İçine biraz kokulu kuru çiçekler, dışına da küçük bir parça kurdele. Benim kokulu kuru çiçekler pek koku vermiyor ama, görüntü güzel. 

2 yorum:

  1. Merhaba Elift,

    blogunu biraz inceleme fırsatım oldu ve gerçekten sayfanda güzel ürünler sunuyorsun ve banyo kokuluk harika gözüküyor :-)

    Sana bir teklifde bulunmak istiyorum: Bizim Facebook ve twitter hesabından senin blogunun linkini paylaşmak istiyorum :-) bizim izleyiciler sayfanı tanısın diye.

    Sende karşılığında bizim için bir küçük yazı veya linkimizi koyabilirsen bloguna çok sevinirim, olmazmı ne dersin?

    Bilirsin 'Şehir Fırsatları' artık Türkiyede büyük bir Trend ve çeşitli fırsat sitelerin adını mutlaka duymuşsundur. Yalnız bizim siteyi hiç gördünmü bilmiyorum?.

    İlgini çeker diye düşündüğüm için sana sayfamızı tanıtmak istiyorum:http://www.indirimlr.com/

    Sayfamızda gündemde olan çeşitli konular, yazılar ve trendlerle ilgili metinler bulabilirsin, tabiki bir blog köşesi dahil: http://www.indirimlr.com/blog/

    Henüz çok fazla tanınmadığımız için hem tanıtıma hem de link'e ihtiyacımız var.

    Fazla zamanım yok dersen eğer ben sana bir yazı hazırlayıp yollayabilirim.


    Bana yardımcı olursan eğer gerçekten çok sevinirim.


    Dilerim beni anlayışla karşılarsın, saygı ve selamlarımla

    Yasemin

    Bende tabiki blogunu izleyeceyim :-)

    YanıtlaSil
  2. merhaba, şehir fırsatlarına üyeyim zaten ben de. Fırsatlardan mail yolu ile haberdar oluyorum. Tabii, memnuniyetle linkimi verebilirsiniz, ben de blog listeme eklerim.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...