16 Ekim 2012 Salı

10 Marifet Sergisi




10 marifet sergisi yapıldı.. Kaçıranlar için detaylar 10 Marifet'te..

Kalan çalışmalar Kasım ayında tekrar satışa sunulacak, yine Koruncuk Vakfı için. Benim kediciğim de öyle.

Ayrıca sevgili Esen de sergi fotoğraflarını paylaşmış blogunda, Esen-Can'a da bir uğrayın mutlaka. Buradan Esen'e sevgilerimi de gönderiyorum, panomu çok beğenmiş, belki 2. turda onun olur, belli mi olur?


4 yorum:

  1. Yazını okurken, satılmadığını okuyunca üzüldüm, o anda da keşke ben alsaydım dedim, sonrasında senin yazdığını okuyunca da aynı şeyi düşünmüşüz dedim ;) ikinci sergiye gidebilirsem şayet, senin pisicik bizim eve gelir ve bizim
    çocuklarla da çoook mutlu olur inşallah ;)
    Bir kez daha yazayım, senin bu tembel pisiciğe hayranım ben ;) ellerine sağlık çok, etamin işleyen biri olarak biliyorum ki çok ama çok emek ve göznuru var bu panoda :)
    Benden de sevgiler çoook...

    YanıtlaSil
  2. Esen hanımı bilmem ama o almazsa ikinci de kedicik bende kalabilir, şimdiden demiş olayım!

    Çok aradan çıkmış gibi olmayayım aslında; çok güzel bir iş ellerinize sağlık, gözüm çok takılıyordu baktıkça; belki o nedenle satılmamış dahi olabilir :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sanırım 2. turda kapışacağız o kediyi, erken giden alır:)Ben de pişman oldum:( Çok güzel işlemişsin ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Sizin gibi, lafta değil gerçekten 10 marifetlilerden bunları duydum ya, ne mutlu bana. Kediciğim de duysa, inanın oradan atlar, gelir backlarınıza sırnaşırdı, kurtulamazdınız :) Haydi bakalım, herşey koruncuklar için, kime kısmetse artık, bu güzel sözleriniz ise bana yeter de artar bile, bu gece çok mutlu uyuyacağım..

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...