27 Mart 2014 Perşembe

Ve Karşınızda, Yaşar..


Geçen yılın Ekim ayından beri elimdeydiler, gündemden hiç düşmediler..İşlemesi çok da kısa sürmüştü ama, yastık yapayım, nasıl yapayım, nasıl dikeyim, nereye dikeyim, ne renk olsun derken, günler ayları kovaladı, bizimkiler heep "yaşadı"..



Sonunda daha önce mutfak önlüğü diktiğim krem rengi duck kumaşında karar kıldım ve bizim kapalı balkondaki kahve köşesine bahar yenilemesi yaptım.



Elim değmişken, minderleri de yeniledim, takım olsun istedim. Artık tanıyorsunuz beni, takım seviyorum ben, ton sür ton seviyorum, yoksa gözüm karışıyor, aklım karışıyor, ruhum karışıyor..


Bu da benim "bahara merhaba"m oldu, herkese aydınlık, çiçek çiçek bir bahar diliyorum..


10 yorum:

  1. merhaba, çok güzel olmuş ne güzel renkler elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Elifçim ne güzel şeyler yapıyorsun, yaptığın işlemelerin hepsine ayrı ayrı bayılıyorum. Bunlara da uzun uzun baktım :) Çok güzel değerlendirmişsin ve çok da yakışmışlar yerlerine. Aradaki dantel de çok güzel, keyfiniz bol olsun...

    YanıtlaSil
  4. Elif biliyosundur belki ben bayılırım goblene bunlara da uzun uzun bakıp kendimi işlerken hayal ettim çok güzel olmuş eline gözüne sağlık,sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuşlar!
    Bu aralar merak saldım bu kanaviçe işlerine, sanırım bağışıklık yapacak:)

    YanıtlaSil
  6. Çook ama çook güzel olmuşlar emeğinize sağlık .Naçizane tavsiyem olacak size kenarındaki güller olmasa dahada güzel olurdu diyorum .Kahve köşenizde size mutluluklar ....
    FATOŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru aslında, ben de karar verememiştim bir türlü, söksem mi ki?...Çok teşekkürler iyi dileklerin ve fikir için..

      Sil
  7. ne kadar da güzel olmuşlar, ellerinize saglık. ben gülleri de çok sevdim. bol keyifli, guzel sohbetli kahveleriniz olsun köşenizde. sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir "merhaba!" bu!
    Sen buna yaşar diyorsun ama zor bir örnek seçmişsin. Daha önce gül işlemiş bir insan evladı olarak yakın tonlarla çalışmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ben.
    Kocaman bir eline sağlık!!!

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuşlar canım, desenleri, renk tonları harika, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...