3 Mart 2014 Pazartesi

Cupcake Önlüğü


Bu sefer de şöyle küçük, kısa, sadece belde bir mutfak önlüğü dikmek istedim, sadece ve sadece pastalar için...

İki köşesine de televizyonda gördüğüm bir yöntemle cupcakeler yaptım. Çift taraflı tela ile yapıştırdığım cupcakelerin etrafından battaniye ilmeği ile geçip, sap işi ile de bir kaç minik dokunuş..Tepelerine de çilekli birer düğme...





Uğur getirsin pastalarıma, hepsi kabarsınlar, hepsi şifa olsunlar yiyenlere...Kendim için istediğim bir şey yok, yapmaya devam edebileyim, yeter..

4 yorum:

  1. Cupcake desenlere bayılıyorum. ben de çok kullanıyorum bu lezzetli görüntüleri keçe çalışmalarımda. bazen yemek ble istiyor insan :)) eline sağlık. bu güzel önlükle lezzet ve sevgi dolu pastalar yapmanı dilerim.

    YanıtlaSil
  2. cok cici olmus.
    cupcake nerde kullanilsa bulundugu yere ayri bir hava katiyor.
    sende cok güzel degerlendirmissin.
    ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. CANIM BENİM ELİNE SAĞLIK TAM BENLİK:)))

    YanıtlaSil
  4. Seninkinin aksine ben de ne yapsam en başta kendim için yapıyorum Elif :( Bir güzel afiyetle yiyorum sonra da, Ali Deniz'e okula götürsün diye yapıyorum misal ama ille kendim de tırtıklayacağım :( Bak şimdi de aklıma eve gidip kek yapmayı düşürdün bu postla! Hazır bugünlerde "Zayıflamışsın vallahi" derken insanlar, gidip yapayım bari ;) Günahı boynuna şekerim, yok yahu senin değil de senin bu kapkeykli önlüğünün boynuna :)

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...