2 Ağustos 2012 Perşembe

Kelebekli Pano


Salona niyet, hobi odasına kısmet.. Panomun renkleri bu yüzden tamamen beyaz, vizon, açık kahve vs. Ama neyse,i mavilere de uydu, aklınızda bulunsun.


Ahşap panoyu önce kirli beyaza boyadım, sonra kenar kısımlarına el yazılı dekupaj kağıdı yapıştırdım, ortaya ise bir konser afişi dekupaj kağıdını. İki kağıdın birleşme yerlerine dantel yapıştırdım, çok seviyorum bu danteli, el işi gibi duruyor.  3 köşesine de kumaş yapraklar, güller vs. ile süslemeler yaptım.


Üzerine yapıştırdığım kelebekleri hamur ile 3 kat kabarttım. Sonra da kenarlarına kahverengi ile eskitme yaptım, biraz yakma gibi de oldu, ortalarına da parlak taşlar yapıştırdım.



Üst köşede, gülle birlikte bir de minik paracık var, üzeri kraliçe figürlü, onu da konsepte çok uygun bulup burada kullanıverdim.


Tüm panonun kenarını da kelebeklerde olduğu gibi kahverengi ile eskittim. El yazıları, daha eski bir şeylermiş gibi, kim bilir belki de eski bir mektupmuş gibi oldu. Belki de afişteki adamın kadına yazdığı aşk mektuplarıdır, kim bilir? Ahh, aahh, bir roman yazarım bu panonun üstüne ben, yaptığım her şeyde bir hikaye yazıyorum aslında zaten içimden, yalnızca yaptığım şeyin ve benim bildiğim, kimselere anlatmadığım, ama kısa keseyim şimdi, romanı bırakın, panoma bakın :) 

3 yorum:

  1. Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş.Çok beğendim rengini,kelebekleri,yazılı görünümünü.

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim ben panoyu. güzel günlerde kullanılır inşallah

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...