Kim demiş profiterol zor diye? Ben bu tarifi ne zaman uygulasam, koca koca pofuduk toplar yapabiliyorum, yazın da yanında dondurmayla nefis oluyorlar. "Bayramlık tariflerden" kabul edin, bayramda mutlaka deneyin..
2,5 çay bardağı Su
50 gr.Margarin
1,5 su bardağı Un
2 çorba kaşığı Mısır Nişastası
4 Yumurta
1 çay kaşığı Kabartma Tozu
2 tatlı kaşığı Toz şeker
Krema:
3 çorba kaşığı Un
1 su bardağı Toz şeker
½ kg.Süt
50 gr.Margarin
1 paket Vanilya
1 Limon Kabuğu Rendesi
1 pk.Hazır Çikolata Sosu
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor.Ben yaparken yarım paket yağ koyuyorum sizinki daha azmış dikkatimi çekti.Birde böyle deniycem.
YanıtlaSilBenim profitrol hamurumdan farklı...yağını ben 100 gr.koyuyorum..unuda farklı..benimkide her zaman tam tutar.denemek lazım..nişasta olunca lezzeti nasıl acaba..çok merak ettim..ellerinize sağlık..sevgiler..
YanıtlaSiltatliyla cok aram olmadigi halde o kadar nefis gozukuyorlarkiiiiiiii
YanıtlaSileskiden benimde cok yaptigim bir tarif,,,,,
beni eskilere goturdunuz:)
ellerinize saglik
nefis görünüyor..şimdi olsa ne güzel yerdim :))ellerinize sağlık
YanıtlaSilemeğinize sağlık harika görünüyor...
YanıtlaSil