28 Ocak 2016 Perşembe

Şeker Şekerlik


Penye ipler ne güzelmiş? Yumuşacıklar, kutu-sepet vs. yapabilecek kadar toklar, bir çırpıda örülüp bitirebilmeniz için de bayağı kalınlar..


Bu iplerle ilk çalışmama işte bu şekerlik oldu..Cam kavanoza giydirilmiş bir cupcake..Cupcakeli o kadar mutfak ıvır-zıvırı, peçeteliği, tabağı, çanağı varken, bir tek şekerliği eksikmiş demek ki, kader karşıma bunu çıkardığına göre:))



Televizyon karşısında şöyle bir oturuşta, bir solukta bitiveriyor, bayıldım ben bu iplere..Eskiler penye kumaşları kesip, yırtıp top gibi yumaklar sararlarken, şimdi bu yumuşacık iplerin renk renk her yerde bulunması harika değil mi? 

Evet, yeni bir merakım daha oldu, penye iplerle tığ işi..Hayırlı olsun hobiler alemine:))

5 yorum:

  1. çoook şeker bir şekerliğin olmuş Elif! Yaprakları da keçeden :) Ellerine sağlık :) Ben de yılbaşından beri şekersiz içiyorum çayı ama hala alıamadım :( Senin bu kesme şekerler ne güzel gözüktü sabah sabah şekersiz çayımı içerken :)) Sen de bırak bence, ben inat ettim, yeni yıl hedeflerimin başına bunu koydum :) Gelişmelerden haberdar edeceğim seni ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok denedim, yağsız, tuzsuz, her şeysiz oluyor her yiyecek de, şekersiz çay mümkün değil..Suluboyalı su içiyormuşum gibi geliyor, çaydan, kahvaltıdan, sohbetten soğuyorum sonunda..Ben yapamdım işte maalesef, umarım sen halledersin, sonuçlarını merakla bekleyeceğim, inşallah seninki olur, kurtulursun..

      Sil
  2. ay ay ayyyy...bayıldım, çok şeker bişey olmuş Elif, ellerine sağlık. Bende şimdi iş yerinde öğle arası, pinterestten kroşelere bakıyordum, seninkinin aldım fotosunu profilden:))

    YanıtlaSil
  3. Kolay örülen bır ip sanırım. Çok da şirin olmuş. Ellerinde hersey guzellesiyor.

    YanıtlaSil
  4. Öyle güzel anlatmışsın ki, yiyesim geldi, pek yapasım gelmedi (tembellikten) zaten muffin kalıbım yok, bu da bahanesiii :)))
    Penye şeritler böyle sepet, kutu örmede çok hoş duruyor, kolay da oluyor, hırka yelek te çok güzel oluyor yaz için...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...