15 Kasım 2015 Pazar

Kalp Lazım, Herkese


Herkese lazım, her eve lazım bir de..Formu sebebi ile zaten sevimli olan, görene sevgiyi hatırlatan bu kalpler, belki de benim gibi amatör olarak bir şeyler dikmeye uğraşan herkesin ilk denemelerinden..Böyle süslemeleriyle pek de sevimli oluyorlar..


Daha önce kalplerle lavanta yastıkları yapmıştım, kapı süsleri, kalp motifi ile süslenebilecek pek çok şey, sevimli sevimli olduğu kadar kullanışlı, fonksiyonel..Bu sefer sadece kalp..Evde kalp olsun diye, kalp dikmek için, kalp için kalp yani, bu hali ile bile yeterince güzel değil mi zaten?


7 yorum:

  1. Gerçekten çok şekerler, herkese lazım ama nasıl da yoksunluklarını hissediyoruz değil mi kalplerin.. Güzel ve anlamlı bir yayın olmuş sevimliliklerine diyecek olmayan bu tatlı şeyler için de elinize sağlık. Zihnimi toplayamıyorum son zamanlarda etrafımızda ve dünyada olanların endişesinden ama kalbim zihnim gibi değil oracıkta duruyor ve alabildiğine acıyor, dilerim bir gün yalnızca güzellikler ve iyilikler konuşulur. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım, galiba kalp vücudu terkedince oluyor hep bunlar, kalple, vicdanla açıklanamayacak şeyler yaşayıp duruyoruz bu aralar maalesef..

      Sil
  2. kalp kalp kalp diyorum ben bunlara:) pötikareli hali ile çizgili boncuk nakışlı bu kalpleri ben çok sevdim..
    ellerine sağlık,

    YanıtlaSil
  3. çok sevdim bu kalpleri, sevgi en güzel duygu bütün dünyanın ihtiyacı var kalplere, içi sevgi dolu kalplere.Çok güzel süslemişsin sade halleri bile insanın içini ısıtmaya yetiyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içi boşalınca kalplerin, bir kas yumağı haline gelince kan pompalayan, acıması da kalmıyor, bir işe de yaramıyor bence..Keşke herkesin kalbinin içi doldurabilmek mümkün olsaydı sevgiyle, iyilikle, insafla..

      Sil
  4. kalp şeklinde olsun da neden olursa olsun :))))
    evet... sevgiyi anlatan en güzel figür kalp... sevmeyi ve sevilmeyi seven ben için.... ille de kalp... ille de kalp :)))))

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...