9 Temmuz 2015 Perşembe

Sıcak Günler

Sıcaklar bastırdı sonunda..En iyisi kapalı mekanlar bu sıcak havalarda..Her ne kadar günlük yürüyüşlerimizi aksatmamaya çalışıyor olsak da, biraz da Ramazan'ın etkisiyle olsa gerek, kendimizi hep serin, klimalı marketlerin içinde iftar saatine yönelik şımarıklıklar yaparken buluyoruz yürüyüşten çok.


Ortam sıcaklığı sürekli izlenen akıllı binalarda çalışırken fark etmediğimiz bir mevsimken yaz, şimdilerde anlıyoruz ki, terletiyormuş, hem de çok :)) Ama biliyorum ki, bizim buralarda öyle boğucu sıcaklar çok uzun sürmez, denizden bir rüzgar esiverir, mevsim değişiverir. O arada biraz ev, biraz tembellik, dişimizi sıkıveririz ne olacak..

Evdeki diğer üretimler de devam ediyor, yeni bir uçak daha bitmek üzere..Levent'in çoğunlukla büyüteç altında çalışmasını gerektirecek kadar minik parçaları var. Decalleri yapıştırıldı (üzerindeki, şekil, rakam, yazı vs.lere öyle deniyor), kirletme aşamasına az kala gizlice fotoğraflayıverdim. Malum bizimki uçaklarının böyle poz poz fotoğraflanmasına pek de meraklı değil.

Bizim evin atölyelerinden herkese sevgiler.


4 yorum:

  1. Ne güzel bir ev, ne üretkensiniz :) Maşallah diyeyim... Ama ben senin bu güzel işlemelerini tek geçerim :) Ellerine sağlık canım, öperim çok çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tabii, uçaklardan güzel değil mi ama benim çiçeklerim, böceklerim? :))

      Sil
  2. işlemeler şahane,ahşap tepsine de bayıldım.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...