28 Aralık 2014 Pazar

Hala O Taşlar


Salondaki sehpanın üzerini değiştirdikçe, mevsimler değişiyor sanki bizde..En önemli faydalarından biri kitap okurken veya televizyon seyrederken ayak uzatmak olan bu sehpamız, aynı zamanda evin de merkezi sanki..Tatilden gelirken getirdiğim beyaz taşlarıma peçete dekupajı yaptığımda da, ilk önce onları tam da burada, evin merkezinde sergilemek istedim.  


Önce boyamayı düşündümse de, kıyamadım onların mermersi doğal damarlarını kapatmaya..Öyle yapıştırıverdim işte peçeteleri, önce damarlarla karıştılar birbirlerine, ama neyse ki kuruduklarında tamamen belirgin hale geldiler yine mavi çiçeklerim..Sanki taşın içinden görünen birer mavi çiçek fosiliymişlercesine..



Hafif gri-beyaz, hafif mavi çiçekli ve denizden yeni toplanmışlar gibi ıslak tatil taşlarımın asıl yeri banyo ama, önce biraz evin merkezinde soluklanmayı hak ettiler. E ben de bir kaç bardak pazar çayı eşliğinde bir şeyler okuyarak dinlenmeyi hak etmemiş miyim artık?


6 yorum:

  1. taşlar çok şık olmuş,ellerinize sağlık

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Taşlar çok şık görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. boyarım diye o kadar çok taş topladım ki ama nasıl boyasam ne çizsem diye düşünmekten bir türlü boyayamadım ... Ama senin bu taşlarına ve fikrine bayıldım . Bende sanırım en kısa zamanda böyle yapıcam :)

    YanıtlaSil
  4. elifcim,,,,mutlu bir yil gecir insallah
    seni kocaman sevgiyle kucakliyorum:)))))))))

    YanıtlaSil
  5. Boyadan daha doğal daha güzel bir görüntü olmuş, çok sevdim :)

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...