24 Ağustos 2012 Cuma

Seyahat Takımım


Bilmiyorum sizler seyahat sezonunu kapattınız mı ama, ben yeni başlıyorum. Hep söylüyorum, sonbahar çocuğuyum diye, havalar serinledikçe benim içim içime sığmaz, hareketlenirim.

Geçen ay tatile giderken fark ettim ki, ben bazı eşyalarımı poşetlere koyuyorum bavula koymadan önce ve çok ayıpladım kendimi, kendime yakıştıramadım, hem kokoş, hem hobici olup da market poşeti kullanmak zoruma gitti, hemen el attım konuya, bu torbaları diktim kendime. 


Pembe beyaz kumaş torbalarımın üzerine de, konularına göre işlediğim kanaviçeleri diktim. Mesela çamaşır torbası için bu..Kirliler, temizler, neyse artık..

Ayakkabı, terlik...


Kozmetik malzemeleri, güneş yağı yazları, parfümler, kolonyalar falanlar, filanlar. Bu torbanın içine torba ile birlikte bir de şeffaf kilitli poşet diktim, içindeki malzemeler akarsa diye -bkz. detaycı, pimpirikli, temkinli, hijyenik başak ruhum :)-


Bunlar da dolu halleri. Benim takım tamam, ama bir de adam var birlikte seyahatlere çıktığım, onsuz olur mu? Onun torbalarına da devam ediyorum, bitsin, hemen paylaşacağım. Kıskanmasın yazık, yalnız dantel kullanamayacağım onun torbalarında, pek sevmiyor dantel falan, nedense :) 

16 yorum:

  1. Marifetli hobicinin torbalarını sevsinler! Bunlar ne güzel şeyler ,ellerine sağlık! English home'da bunların hazır dikilmişleri var ama ne yalan söyleyeyim seninkilerin yanına yaklaşamazlar. Eee insan marifetli olunca! İyi tatiller canım!

    YanıtlaSil
  2. süper olmuşlar..bu nasıl bir marifet böyle..bayıldım..English homedakilerden var bende ama seninkilerin yanına bile yaklaşamaz..çok keyifli olmuş..keyifle kullan,canım..

    YanıtlaSil
  3. Süpersiniz, gerçekten.Tertip, düzen, zevk, maharet, ince düşüncelilik ( eşinizi de ihmal etmiyorsunuz ), herşey dört dörtlük. Ellerinize sağlık, güle güle gezin gelin.

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuşlar, ellerine sağlık.Ben de hiç sevmem eşyaları bavula karmakarışık koymayı.şeffaf halu,nevresim..vs. ambalajlarını biriktirip kullanıyordum.Sizinkileri çok beğendim, ben de yapıcam:)
    Güle güle kullanın, sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık. ben iki çocuk ve bir adamla tatile gittiğim için bavulları tıkabasa dolduruyorum malesef.

    YanıtlaSil
  6. ne iyi fikir:) çok da şirin olmuş bu torbalar:)

    YanıtlaSil
  7. Harika olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Çok keyifli ve çok zarif olmuşlar! İşleyen elleriniz dert görmesin!

    YanıtlaSil
  9. Çok imrendim harika olmuşlar ellerinize sağlık.İyi tatiller.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. Harika olmuş ellerinize sağlık, tertemiz durur hepsi ne güzel. Bu arada iyi tatiller, iyi dinlenceler...

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş süper fikir

    YanıtlaSil
  12. aaa ne iyi düşünmüşsün...
    ben de valiz içi poşetcilerdenim hi hi hi... düğünler, sünnetler, kınalar bitsin bi sükunete ulaşıyım da oturup yapıyım... :)


    YanıtlaSil
  13. ben de poşetlere koyarım, ayıp bize gerçekten, seninki kadar güzel yapabilir miyim bilmem ama ben de bir şeyler düşünmeliyim:))))

    YanıtlaSil
  14. Harika bir fikir.Ben de işlerimi azaltıp uygulamalıyım.Seneye anca kullanırım.Ellerinize sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. herkese çok teşekkür ederim, koltuklarım kabardı, cesaret verdiniz bana benzeri projelerim için...

    YanıtlaSil
  16. hem şık hem işlevsel olmuş...renkler de harika...elinize sağlık

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...