9 Ağustos 2012 Perşembe

Kızlı Toka Kutusu


Bu sefer kararlıyım, saçlarım tarihinin en uzun haline gelene kadar kestirmeyeceğim, uzatacağım da uzatacağım. Renk renk tokalarıma, taçlarıma her geçen gün yenilerini ekleyeceğim, Rapunzel olamasam da, ona yakın bir şeyler olmadan girmeyeceğim "yaşlılık" yaşlarıma. Bu kutuyu da bu amaçla yaptım işte.


Üzerini güzel bir kız yüzü süslüyor, saçlarının köşesine de stickerdan metal çiçekler iliştirdim toka gibi, bayıldım bu metal stickerlara, galiba daha önce de paylaşmıştım. Dekupaj yaptığım bu kız yüzünün etrafını, krem zeminin üzerine açık kahve, mavi ve yeşil renkleri tamponlayarak sisli, puslu bir hale getirmeye çalıştım. Hatta başardım da :)
  

Kenarlarına da yeşil, mavi çizgiler yaptım, maskeleme bandı ile kapatıp, ponpon sünger fırça ile tamponlayarak. Sonra da zımpara ile eskittim, üstüne de açık kahverengi boya ile süpürerek daha da eskittim. Etrafına da en son aldığım, bayıldığım için kullanmadan duramadığım puantiyeli kurdeleden yapıştırdım. 


Kutumun içini düz renk bıraktım ki, aradığım tokayı kolay bulayım. Ama kenarlarına da biraz açık kahve tamponlayarak, hafif desen, doku ve eskilik vermeden duramadım.


İşte kutum, toka kutum benim, canıımm, ayyy...:)

7 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş ellerinize sağlık..iyi günlerde kullanın bol bol tokalarla dolsun kutunuz:))

    YanıtlaSil
  3. cık cık cık... yaşlılık da ne demek elifcim... bizim içimizde küçük bi kız çocuğu olduğu sürece yaşlanmak mı...aaaa!

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş, ellerine sağlık, benim ahşap boyamam da böyle güzel olur inşallah .)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Ne zarif bir çalışma olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  7. küçükken annemin bana ve kardeşime anlattığı rapunzel masalı geldi aklıma yazını okurken , birden çocukluğuma döndüm.nede mutlu oldum bi an.teşekkürler

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...