27 Ekim 2015 Salı

Mantar Zamanı


Belki de evlerin en ihmal edilen köşeleridir dolap içleri..Aslında özellikle mutfak dolapları en çok açıp kapadığımız, düzeni ile en çok hoşumuza giden, bu düzen karışıklığa dönüştüğünde en çok sıkıntı veren kısımları belki de..


Böyle güzel mantar desenli bir keçe seçmemin sebebi bu..Ama asıl sebep, tabakların birbirini çizmelerinden kurtulmak..Bazı tavalar için de kullandığım ve o zamanlar hazır aldığım keçeleri kalıp olarak kullanarak, mantarlı keçelerden tabaklar için de hazırladım bir kaç tane..Sonra?

Sonrası yine, bu güzel desene ve yumuşacık keçelere doyamama, bu keçe ile yapılabilecek yeni işlerin hayali, planlar, program, projeler ve böyle devam eder gider :))


4 yorum:

  1. çok iyi fikir,ayrıca şık da olmuş,ben kalın ambalaj kağıtlarından kesip kullanıyordum,bu fikir de pek hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalın kağıt da iyi fikirmiş yahu, hatta vintage baskılı dekupaj kağıtlarından falan da şık olur..Bak ben de bunu tuttum:))

      Sil
  2. mantar zamanı diye okuyunca , direk mantar anladım. bizim buralarda yakındır çıntar- kanlıca da denilen bir mantar toplanmaya başlanır. aklımda o varya ellerine sağlık. emek verilen herşey güzel oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kavanozlarda satılanlar dışında hiç mantar almam, biliyor musun? Korkuyorum galiba, öbüründen neden korkmuyorsam:)) Onun için ya kavanozdakilerle idare ediyorum, ya da keçe olanlarla..

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...