2 Ekim 2014 Perşembe

Mavi Şile ve Mavi Camlar


İyi akşamlar..Aslında yorgunum biraz ama, sizlerle bir şeyler paylaşmadan da duramadım. Şile'de, tam da Şile'de geçirilecek bir günde, serin ama soğuk olmayan, çarşının boşalmadığı ama sessizleştiği bir günde deniz kenarındaydık..Şimdi, önceden hazırladığım çikolatalı ıslak bir keke eşlik eden sıcak ve limonlu bir bardak çayla bilgisayarın başına geçtim sizlerle mavi Şile fotoğrafları ve yeni mavi camlarımı paylaşmak için. 



Yine turkuaz rengi transparan cam boyası kullandım. Bu sefer tuzluk olarak satılan bu cam şişelerin dış taraflarını boyadım, yine fırında pişirdim. Şekillerini çok beğendiğim bu şişeleri de mavi cam koleksiyonuma kattım..



Görüşmek üzere 

5 yorum:

  1. Süper hamaratsın diyecek söz bulamıyorum, hem gezmeler tozmalar, hem ıslak kek yapmalar, hem de evi güzelleştirmeye devam.. Mutlu bayramlar diliyorum şimdiden, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Çok heyecanlandım. Fırında sabitlenen cam boyası mı var? Hiç bilmiyordum. En büyük dert zaman içinde cam boyalarının dökülmesidir. Markası nedir? Elinize sağlık ayrıcca turkuaz benim en sevdiğim renktir.

    YanıtlaSil
  3. hayalciye katılıyorum...boyanın markası; satış yeri vb bilgileri paylaşırsan çok mutlu olurum ben de..ellerine sağlık çok güzel olmuşlar..keyifle kullanmanı dşlerim :))

    YanıtlaSil
  4. Şile en sevdiğim yerlerden, çocukluğum ve gençliğimde her yaz fenerin oradaki Zeynep teyzenin pansiyonunu gelirdik, hem İstanbul da, hem tatilde hissini yaşatan yegane yer benim için...Camlarının rengi harika olmuş, hele konseptteki diğer objelerle birleşince...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...