3 Şubat 2014 Pazartesi

Loop


Yine bir takım sağlık problemleri, yine bir döngü...Dönüp dönüp benzerleri yaşamak kader mi, yoksa hayat tam da bu mu? Annem pek iyi değildi, gerçi henüz pek bir gelişme sağlayamadık ama, en azından adı kondu, sonrası...Sonrası biliyorsunuz işte, öyle ya da böyle, hepimiz yürüyoruz o yere, doğumlar, düğünler, vedalar, döngü aynı döngü işte..


Fularım da böyle, çıkışı olmayan bir labirent, bir yere varmayan bir yol..Farklı renkte ama aynı desende
iki kumaşımı birbirine diktim. Havalı durdu, nerede nasıl başlayıp, nasıl bittiği anlaşılmayan bir şıklık oldu...Kendi gözüme hoş görüneyim diye, ceketlerin içine şıklık olsun diye, göreceğimiz güzel günler varsa önümüzde, hazırlıksız yakalanmayalım diye..Geceyi gündüzler, kışı yazlar takip eder, hayat bir döngüdür akıp gider diye...

Merhaba tekrar, özlemişim...



8 yorum:

  1. Öncelikle annenize geçmiş olsun... Fularınız da çok şık iyi günlerde kullanın :) Bir de hayat bir döngü demişsiniz ya, gerçekten öyle hele kadınlar için, ben farklı manada da yaşıyorum bunu sık sık :) zamanla annemin beğenilerine nasıl sahip oldum, genç kızken dönüp bakmadığım şeyler nasıl kibar ve zarif gelmiş, şaşırtıcı... Uzatmışım, sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. umarım biran önce sıkıntılı, üzücü günler biter, keyfin yerine gelir.
    Fular çok şık olmuş, ellerine emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Annenize acil şifalar diliyorum

    YanıtlaSil
  4. Annenize Allah şifalar versin !
    Fular, belki yapımı basit ama çok havalı görünüyor, ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Annenize çok geçmiş olsun.

    Fuların deseni çok hoş, çok güzel olmuş güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  6. Annenize acil şifalar.Yaşamın döngüsünü ne güzel anlatmışsınız eşarpla.

    YanıtlaSil
  7. Annene acil şifalar diliyorum Elifçim, dediğin gibi en azından hastalığın adı bilinirse, tedaviye daha çabuk geçilip, daha çabuk sonuç alınır inşallah ve kimbilir sen belki iyileşmiş, hastalıktan eser kalmamış, sapasağlam annenle ve senin boynunda bu havalı fularınla bir kahve içimi fotoğrafı koyarsın bize yakında :)
    Şal desenini ben de çok seviyorum, ezelden beri hem de :) Gencecikken annem bu senin desene çok benzer desenli bir kumaştan etek dikmişti, ben inceciğim, boyum da upuzunmuş gibi bu sebepten, bu etek beni de bir havalı yap sen :))) Demek ki şal deseni= havalı :))
    Öperim şekerim....

    YanıtlaSil
  8. iyi dilekleriniz için çook teşekkürler.Sayenizde, iyi dilekleriniz ve dualarınızla, şimdi daha iyi..Çook öpüyorum melek arkadaşlarım..

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...