6 Ekim 2014 Pazartesi

Kanaviçe Etiketler


Tamam, sizi yine "çuval bezi" diye anlatmaya başlayarak sıkmak niyetinde değilim ama, bunları da paylaşmasam olmazdı.. 

İşlemesi çok zevkliydi, atmasın diye hem etaminin hem de çuval bezinin kenarlarını dekupaj tutkalı ile fırçalamak ve sonucunu beklemek çok heyecanlıydı, bittiğinde seyretmesi ise ayrı bir mutluluk oldu. 

İlham perisi havalar soğuduğundan beri bizim evde sanıyorum ve hiç de şikayetçi değilim tabii bu durumdan. Artık oldukça sakin geçen bayram günlerini değerlendirmeli tabii bu durumda hazır periyi yakalamışken. Zaten bayram ikramlarını da sağlık durumları açısından hafif/az/sınırlı tutunca, bir incecik orman meyveli tart, biraz kızarmış muzdan ibaret olunca yani hepsi, oldukça boş vakit de kalıyor insana peri ile hasbihal için.

Tabii diyecek bir şey yok etiketlerimin güzelliklerine, ama eşimle benim baş harflerimizi taşıyan bu etiketleri ne yapacağıma daha karar vermiş de değilim. Fikirlerinize açığım, ne yapsam, nasıl kullansam, sizin aklınıza neler geliyor?

5 yorum:

  1. ''İlham perisi havalar soğuduğundan beri bizim evde sanıyorum ve hiç de şikayetçi değilim tabii bu durumdan'' demişsin ya ... aynı durum bizde de var . hatta sırf bu yüzden kışları çok daha çok seviyorum :)
    Etiketlere bayıldım. Çok kibarlar. Etrafı atmasın diye yaptığın yöntemi bende denemeliyim ...

    YanıtlaSil
  2. Fevkaladenin fevkinde - bu yaratıcılığa çok uydu bence...

    Etiketler; size ve eşinize ait hobi dolaplarının kapı ya da kapaklarına takılabilir. Varsa eğer, çorap ya da iç çamaşırı torbalarına vs. Bir de ev anahtarlarını takdığınız anahtarlığın sizlere ait askılarına asılabilirler diye geçti içimden. Benim olsa ben çantama takar her yere götürürüm o da ayrı.

    İlham perisi herkese o kadar uzun misafir olmaz; o ince orman meyveli tart mı kandırdı onu acep?

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş canım etiketler, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Çok zarifler Elifçim, öyle çok sevdim ki, her nereye koyarsan orayı güzelleştireceklerine eminim, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...