3 Ekim 2014 Cuma

Eski Dantellerden Lavanta Torbaları


Merhaba kızlar, nasılsınız? Ben iyiyim, bir de ocaktan eve yayılan kuru patlıcan dolmalarının kokusunu içime çektikçe daha da iyi oluyorum şu an :)) 

Kullanmadığım dantel örtüleri hep bir yerlerde kullanmaya çalışıyorum, kutularda kapalı kalmalarına da gönlüm elvermiyor çünkü..

Sehpaların büfelerin üzerinde de pek kullanmadığıma göre, ne zamandır aklımda olan bu fikri hayata geçirdim işte sonunda. 


Kare örtüleri motiflerin birleşme yerlerinden kesip şeritler elde ettim. Tülden hazırlayıp içine lavanta doldurduğum yastıkçıkların üzerine geçirip, diktim. Sonrası kurdele bağlama, süsleme, falan filan işte..

Tam ortadakiler de, lületaşı küpelerim. Ağabeyim üniversite diploması elinde Eskişehir'den dönerken getirmişti bu küpeleri bana. Yıllar her şeyi olduğu gibi takı modasını da değiştirince kullanmaz olmuştum ama, hep bugün için saklamışım meğer..Sırası gelen, saklandığı kutulardan çıkıyor, hayata katılıyor yeniden, kaldığı yerden..Ne garip..


5 yorum:

  1. o el emeği o göz nuru...hiç değilse bu şekilde değerlenmiş ne güzell :)) eller,ine sağlık çok şık olmuş ;)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel olmuş, danteller hayatımızdan kaybolmasın, unuttuğumuz güzel, naif duygularımızı canlandırsın....
    Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, ne mutlu benim gibilere sizler akıl edip uyguluyorsunuz, bizde bu yaratıcılıklardan esinlenip yeni, farklı şeyler ortaya çıkarıyoruz yada aklımızın bir köşesinde zamanını bekletiyoruz. Ellerine sağlık, mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
  4. Şahane bir fikir ve uygulama olmuş. Bayıldım ♥

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuşlar, ellerinize fikrinize sağlık,

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...