17 Eylül 2014 Çarşamba

Osmanlı Motifleri ile Hobilemece


Yağmurlar başlamadan dünü Burgaz'da geçirmek çok iyi oldu ve bugünü dünün yorgunluğunu atarak geçirdik. Kısa da olsa motor yolculuğu, deniz kenarında rüzgara karşı içilen çaylar ve artık neredeyse sadece yerlilerinin kaldığı sakin ada sokaklarının farklı havası çarpıyor insanı..  

Bu çikolata kutusu hediye geldiğinde, stencıl gibi delikli, oymalı kısmına bayılmıştım ve saklamıştım, biliyordum nerede kullanacağımı, bakmayın kullanmadım bu güne kadar ama, aklımdaydı hep..

Eğer benim gibi her baktığından aklına proje gelenlerdenseniz, siz de görünce bayılırdınız bu Osmanlı motifli karton parçasına..Çikolatasından daha çok hem de..





Ve şimdi yeni mumluğumuzun keyfini sürme zamanı..Akşam çayının tısırtısı ocaktan eve yayılıyor..Yağmurun başlamasına az kalmış gibi..Bu yıl yağmurlar erken başlıyor, belki de kış da çok erken gelecek..Sonbaharın keyfini çıkarmamıza izin vermeden hem de..

Yarına görüşmek üzere, iyi akşamlar, iyi boyamalar..Ben bu akşam biraz dantel ve tutkalla oynamadan uyumayacağım sanırım...


2 yorum:

  1. Ne güzel çıkarıyorsunuz İstanbul'un tadını, keyfiniz bol olsun. Mumluklar da çok güzel... Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Adaların tam zamanı, değil mi?
    Mumluk da gayet güzel olmuş, elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...