20 Eylül 2014 Cumartesi

Hobilemece'de Kutlama


Selamlar tüm güzel blog arkadaşlarıma..Yaptıklarıma yazdığınız güzel yorumlarınız için hepinize çook teşekkürlerle başlamak istiyorum bugün..

Geçenlerde yeni bir yaşa daha girdim, tatil öncesi kısacık kestirdiğim saçlarımla daha gencim bu yeni yaşımda zamana inat ve Ramazan'ın ardından başladığım sayarak yeme yöntemiyle 7 kiloyu arkamda bıraktım son derece dengeli beslenerek, hatta tatilden bile kilo vererek dönmeyi başararak. Merak edenler için söyleyeyim, Dr.Ayça Kaya'nın kitaplarından faydalanıyorum, daha önce eşimin şeker sorununu kontrol altına aldığımız karbonhidrat sayımı yönteminin biraz farklı şekli..Ama insan denen makinanın girdisini, çıktısını hesaplayarak, kolayca uygulanabilecek cinsten..

Ve bu sabah, iki sevgili yine elele verip, evimizin rutin temizliğini tamamladıktan sonra, mutfakta tarçın ve kavrulmuş fındık kokularının arasına bıraktım kendimi..Yeni saçımı, yeni yaşımı, yeni kilomu, içinde rahat ettiğim kıyafetlerimi, temiz evimizi kutlamak için..Sizlerle paylaştıklarıma gösterdiğiniz ilgi ve yaptığınız güzel yorumlar için..Yani sebep çok bugün..  


Her bahane ile kutlamalar yapmayı seviyorum ben, neden bir kaç özel güne sıkışıp kalsın ki insan kutlamalar için?

Fındıklı kurabiyeler tamam, biraz da fındıklı gofret şöyle fındık kremalı kahvelerin yanına, ya da türk kahvesinin, ya da yanında hiç bir şey olmadan..



Yeni gözağrılarım kavanozlarımın içindeki yerlerini aldılar. Bu etiketleri ozalitçide sticker üzerine bastırdım. Sonra kendinden yapışkanlı bu etiketleri kavanozların üzerine yapıştırınca, ıslak bezle silmeye de uygun hale geliyorlar ve hafif transparan halleri ile, gerçek etiketlermiş gibi duruyorlar..Mutfakta kullanım için çok uygun..Kurabiyelerim ve gofretlerim bu yeni kavanozlarımı da kutlamak için aslında..

Peki sizin? Sizin bugün kutlamaya değer bir şeyleriniz yok mu?
 

9 yorum:

  1. birde şu kurabiye tarifi olsaydı..:))) elift tutkallama tarifi için çok teşekkürler...size afiyet olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Yeni yaşınız, yeni saçınız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  3. "Mevsimsel kronik yorgunluk semptomlarına" ve "Mutsuz kadının ilk işi, derhal saçını değiştirmek, gardrop yenilemek ve kilo vermektir "yerleşik kalıplarına kafa tutan bu yayın, çok ilham verici olmuş Elif hanım,

    Doğum gününüz kutlu olsun ve kocaman bir Maşallah size :))

    Kavanoz çıkarmaları son derece keyifli ve sevimli olmuşlar bu arada...

    YanıtlaSil
  4. bugün 6 yıl aradan sonra öğretmenliğe dönüşümün ilk gününü yaşadım...
    şimdi ayaklarımı uzattım ve pc başında bi taraftan sörf yapıyor bir taraftan da cevizli, avokadolu dip sosumu yiyorum... ruhum şükretme ve kutlama modunda... içim kıpır kıpır...
    senin blogma bıraktığın yorumu da okudum ya.... aklımda sorular.... acabalar.... hadi bi koşu bloguma gidip cevabımı oku lütfen, doğru mu anlamışım.... bi anlat... aydınlat.... meraktayım çok!

    YanıtlaSil
  5. 7 kilo mu vaauuuv tebrik ediyorummm
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. once yeni girdigin yasinin sana mutluluklarla geri donmesini diliyorum..
    sonra kilondan dolayi tebrik ediyorum:)
    4 kilo fazlam icin bu aralar dort donuyorum,,beni rahatsiz ediyor.
    gencliginin tadini cikar...seni kocaman kucakliyorum

    YanıtlaSil
  7. bugün en kocamanından seni kutluyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Yeni yaşını sevgiyle kutluyorum Elifcim. Umarım huzurlu mutlu ve sağlıklı bir yıla daha yelken açarsin:) İnsan kendini mutlu ve huzurlu hissettiginde aklına gelen herseyi kutlama potansiyelinde olabiliyor, yeterki iç huzurumuz terketmesin bizi. Sen de onu en iyi koruyan insanlardansin, o yüzden kocaman bir maşallah sana. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir sene ve hatta ömür yaşarsınız inşallah:)
    Sanırım temizliği eşiniz ile birlikte yapıyorsunuz, bu güzel bir paylaşım;)
    Etiketler de gayet hoş hani, değinmeden geçemeyeceğim;)

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...