7 Eylül 2014 Pazar

Eskitme Yoğurt Kabı


Selam!

Bereme gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler, sevgili googoook ve Ferda'ya da güzel yorumları için öpücükler..Bizimkinin yanında, başımda beremle gezeceğim bütün kış, hem de tepemde gülümle :)).. 

Üretmekten bazen yorumlarınıza teşekkür etmeyi atlıyorsam da, kusuruma bakmayın ne olur, gün yetmiyor işte ne yapayım..Üstüne bir de yemek, ev hayatı, sevgili, hepsine yetişmeye çalışmak..Biliyorsunuz zaten, herkes aynı durumda değil mi zaten?

Son eskitmelerimden biri, yoğurt kabı..Zaten bu yoğurdu kabının hatırına aldım, yarım yağlı dışında yoğurt yemezken, manda yoğurdu girdi bizim eve bu sayede..


Yine kat kat boyalarla ulaştım sonuca..Önce kahverengi, sonra aynı ponpon sünger fırçaya alınmış biraz gri, beyaz beyazla küçük dokunuşlar, sonra yine gri ile pat pat pat...Biraz terra cotta, sonra terra cottayı biraz solduracak kadar tekrar gri ve vernik..





Bir parça ip, bizden bir nazar boncuğu..İçine her şeyi koymaya hazır artık..Mesela kış boyu bir şeyler yapılmayı bekleyecek drifwood'larım..


Tamamdır dostlar, şimdi bugün denemeyi planladığım yumurtalı örgü ekmekleri mayalama zamanı..Havalar serinlemeye başladı mı, mutfaktan çıkmak gelmiyor içimden, denemelere, pişirmelere doyamıyorum..Deneyelim, bakalım, sonucu paylaşırım.

Bir süre sesim çıkmayacak ama, siz beni izlemeye devam edin..


6 yorum:

  1. Harika bir çalışma olmuş yapılacaklar listemde yerini aldı ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş, driftwoodlar çok yakışmış içine. Benim de ambalajını değerlendiririm diye normalde almayacağım şeyleri aldığım oluyor, demek ki yalnız değilmişim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Boyanmış olduğu hiç anlaşılmıyor, sanki çok eskilerden kalma gibi duruyor. Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  4. Harika olmus...
    Bu aradsa hobi etkinliğine yeniden başladık seni de aramızda görmek isteriz sevgili elif,,
    http://mugeninlistesi.blogspot.com.tr/2014/09/4hobisever-blogger-el-emegi-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  5. Mükemmel ellerine sağlık. Bayıldım.

    YanıtlaSil
  6. harika olmuş çok beğendim çok doğal eskiden kalma görünüyor ellerinize sağlık selamlar.....:)))

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...