29 Eylül 2014 Pazartesi

Beach


Giderek bağlanmaya başladım şu çuval bezine..Doğal bir dokusu var, toprak renklerinde, kolay boyanıyor, kolay dikiliyor çünkü..


Üzerindeki yazıları bilgisayarda yazıp keserek oluşturduğum kendi stencıllarımla yaptım, kokteyl bardağını da öyle..Ama çıpalar hazır şablon..Yine kumaş boyasıyla tabii..


Mavi camlara da yakışıyor bu çuval bezi..


Evi süslemeye devam..Durmak yok :))

6 yorum:

  1. Gerçekten çok beğendim Elif ciğim ellerine sağlık, güle güle kullan. Bir de kağıttan boyaların hiç taşma yapmamış, ponpon fırçayla mı, stencıl fırçasıyla mı uyguladın, bilgilendirebilirsen sevinirim. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sünger ponpon fırça kullanıyorum, önce boyanın fazlasını bir kağıt mendile almadan da kumaşa bastırmıyorum. Bu arada kumaş boyaları çok sıvı değil. Biraz kıvamlı olduklarından çok kolay ugulanıyorlar, aklında olsun. Yani marifet aslında boyada..Beğenmene çok sevindim, çok teşekkürler

      Sil
    2. Daha önce bende ponpon fırça ile kelebekli ve bulutlu çanta boyadım ama şablonu A4 ten kesip kullanınca sanırım kağıdı da tam sabitleyemedim, birde fazlasını tavsiyendeki gibi almadan bastırdım biraz taşmalar oldu. Şimdi den sonra yolunu izleyeceğim, teşekkürler :)

      Sil
  2. Çok güzelmiş eve de çok yakışmış güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, çuval bezinin doğal görünümünü seviyorum ben de.. Mavi camlar ve deniz kabuklarıyla çok güzel uyum sağlamış gerçekten de, ellerine sağlık. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. insan emeğine başka bir gözle bakıyor değil mi, güzellik ve sevgi emek ister...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...