6 Eylül 2014 Cumartesi

1 Günde Bere


Selam dostlar, eve dönüp, kendi işlerimize dalmışken, İstanbul da gri gökyüzü ile sonbaharı selamlarken, ben de yeni mevsime hazırlandım. Kolay bir bere yapıverdim kendime. Şu an ben bu postu hazırlarken, yağmur ha başladı ha başlayacak ve ben her yağmurda olduğu gibi koşup çay yapacağım, yağmurun sesine eşlik etsin, ruhumuzu ısıtsın diye..

Örgü örmeyeli uzun zaman oldu, ama neyse ki unutmamışım şişleri tutmayı, ilmek atmayı..Aniden kucağımda yünler, elimde şişlerle ortaya çıkıverince, bizimki de şaşırdı önce ama, kendi halime bıraktı beni..3 ters, 3 düz, ama her sırada bir kenarda arttırıp, aynı sıranın diğer kenarında 1 eksilterek, basit ama hoş bir desen çıktı ortaya..Köşesine de bir gül ekledim ki, kokoşlukta son nokta :))


Nasıl? Beğendiğiniz mi siz de bu modeli? Ben çok sevdim, örerken bile ısıttı başımı, beyaz karlı günlerin hayalini kurdum bu ılık sonbahar zamanlarında..

Neyse, ben şimdi gidiyorum..Öğlen için mısırlı mücver var menüde, hazırlık yapmalıyım, hafta sonu kaçamağı anlayacağınız..  

Umarım sizin hafta sonunuz da benimki gibi tatlı kaçamaklarla geçer.. 


Bu hafta sonunu evde geçireceklere önerim ise, bir fincan kahve eşliğinde iki güzel blog, IF YOU WANT TO BE ve Dilekce Butik . Vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız..


3 yorum:

  1. Doğrusu öylesine bir anda çıkan bu model harika ! Çok hoş bir desen bulmuşsunuz döne döne tamamlanmış desen;) süpersiniz! Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel olmuş iyi günlerde kullanın sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Zaman kışa hazırlanma zamanı...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...