26 Şubat 2014 Çarşamba

I love Cooking


Bunu zaten bilmeyen yok artık...Pişirmeyi seviyorum, pişirirken önlük kullanmaya da bayılıyorum. Dikince seviniyorum, işlerken mutlu oluyorum. Toprak tonlarında huzur buluyorum. İşte hepsinin bir araya geldiği bir çalışma..


Anchor Butik'in Haziran-Temmuz-Ağustos 2013 sayısından..Deneyecekler için ölçüler etek ucu 65 cm., en üst kenar 25 cm., yükseklik 85 cm. Duck kumaş kullandım, işlemeye de uygun, tok duruşu ile mutfak önlüklerine de...İşlemesi de sap işi, yani çok pratik, çok hızlı...



Bu da, bu sevimli deseni bir yerlerde kullanmak isteyenlere gelsin..Seviyorum önlükleri ve önlüklerle pişirmeyi....


7 yorum:

  1. Çok hoş olmuş. Rengine de motife de bayıldım. Kenar biyeleri var ya. Ona pek çok üşeniyorum ben. Bu yüzden hayal ediyorum ama bir türlü oturup dikemedim. Heveslendirdin beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır biyelerden, ama teyellemesi biraz el oyalıyor, yoksa da dikilmiyor, kayıyor biraz. Gerçi biye ayağı icat olmuş ama, bende yok, teyel meyel idare ediyoruz işte..

      Sil
  2. Çok güzel, keyifle kullanın inşallah. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok şık olmuş canım eline sağlık, 10 parmaginda 10 marifet:) Artık bu önlügu takıp ne armutlu tatlilar yaparsın da ben yiyemem, ekrandan melul melul bakarim:))

    YanıtlaSil
  4. eline sağlık,ben de çok severim önlük kullanmayı

    YanıtlaSil
  5. Ben hiiiç önlük kullanamıyorum Elif yaaa, hiç hevesim de yok, aklıma da gelmiyor :( Mutfakta asılı ama ben elimi siliyorum ona sıklıkla, havluya uzanmaya üşenince önlük oluvermiş mutfak havlusu :)
    Ama senin önlüğün çok güzel olmuş, güle güle kullan arkadaşım, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Sade ve şık, ellerine sağlık. İnsanın severek yapması ve severek kullanmasından daha iyi ne olabilir ki.İyi günlerde kullan canım, sevgilerimle

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...