13 Şubat 2014 Perşembe

Giriş-Gelişme


Genişçe bir girişimiz olduğu için şanslıyım. Kirada oturduğumuz ilk evimizde de böyleydi, ama kendi evimizde girişin beyaz, bembeyaz olmasını özellikle istedik. İçeri girerken, içimiz açılsın istedik, sadece bizim değil, içeriye her girenin..Daha kapıda, misafirlerimize, içeride dertleri konuşmayacağımızın, hep pırıl pırıl geleceklerden söz edeceğimizin, her neyse sırtlarındaki o ağır yükler, bir ucundan da, hem de hiçbir şey söylemeden, tutacağımızın garantisi olsun istedik..Biz aslında bir "giriş" değil, bir "duruş" hayal ettik..Hoş geldin derken, hoş gideceğini de söylemek istedik gelenlere..

Geçen yıllara bakınca, "giriş" amacına ulaşmış gibi, inşallah "duruş" da tamamdır..

8 yorum:

  1. Ne kadar sade zarif bir tarzınız var bütün yazılarınızı büyük bir keyifle okuyorum, korkarım bu bembeyaz,aydınlık, ferah girişten geçen çıkış yapmak istemez...imrendiren bir huzur yansıyor buralara, umarım hep mutluluklar geçer o girişten...

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş bir yazı olmuş. Misafirlerinizle güle güle oturun.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten iç açıcı:)

    YanıtlaSil
  4. Aynen katiliyorum beyazlik konusuna, durusunuzun bozulmamasi dilegiyle...

    YanıtlaSil
  5. harika bir karsilayis:)))))))

    YanıtlaSil
  6. Hakikkatten, böyle güzel bir girişin, böylesine güzel anlamlar içermesi hiç şaşırtıcı değil, dolayısıyla, giriş de, duruş da tamamdır! Ben çok beğendim, kapıdan girmeden girmiş kadar içim ısındı. İçinizdeki insani ve sıcak yapıyı güzel evinize de yansıtmışsınız, Allah herkese nasip etsin, inşallah. Sevgi ve selamlarımla.

    YanıtlaSil
  7. Sizin yorumlarınız daha da iç açıcı doğrusu, iyi ki varsınız..

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...