15 Mayıs 2013 Çarşamba

İmza: Karın Lansmanında Kimler Vardı Kimler?


Biz vardık, ben ve benim gibi kitapta mektubu olanlar, bazılarının da eşleri...

Sonra ünlüler vardı, kitapta mektubu olanlar, olmayıp projeye destek verenler...Bu sabah Fox TV'de haberi yayınlandı, Tıklayın, görün..

Çok değerli insanlarla tanıştık, çok değerli insanlarla merhabalaştık, sürpriz isimler de vardı. Betûl Mardin de (Betül değil, aman diyeyim...) aramıza katılmıştı ve dimdik ayaktaydı her zamanki gibi, bizim kuşağın kadınlarının idollerinden..

Bir de Ersan Erdura vardı, eşi ve kızıyla birlikte katılmıştı. Okudunuz değil mi, kitapta yer alan eşinin mektubu ne kadar hoş, ne kadar duygusal? Kendisi de ne kadar beyefendi, ne kadar samimi ve özel..O da bizim kuşağın ilk aşklarındandır değil mi? O yakışıklılık yıllarla demlenmiş, pırıl pırıl bir kalp ve adamlık da eklenince üzerine, "sanatçı" sözünün canlı tanımı olmuş, yürüyor, dolaşıyor, konuşuyordu aramızda, Allah uzuuun ömürler ve daha çoook konserler, albümler versin..


Gözlüklü olan yakışıklı benimkisi, Ersan Erdura'yı söylememe gerek yok, o yıllardan beri hiiiç değişmemiş ki...

6 yorum:

  1. Ne güzel ne mutlu size.. :) Ben de kitabı bulup alacağım çok merak ettim. "Duman Işığı Saklayamamış" :)) desenize ne güzellikler yaşamışsınız. Ersan Erdura'nın o şarkısnı da çok severim.. Maşallahı var sanatçımızın.. Sizi de gönülden tebrik ederim, mutlaka alıp okuyacağım, Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok zarifsin, çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni..Sevgiler benden de...

    YanıtlaSil
  3. Sizlerle, orada olabilmeyi isterdim :(

    YanıtlaSil
  4. Bende henüz okuyamadım ,en kısa zamanda okuyacağım...özellikle sizin mektubunuzu merak ettim....

    YanıtlaSil
  5. Alıp henüz okuyamayanlardanım. bir arkadaşımın da mektubu var içinde. Sadece onu okumuştum . En yakın zamanda baştan başlayacağım . Kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım beğenirsin benim mektubumu da, çok merak ettim,i heyecanlandım şimdi..

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...