Ne tatlı, ne tuzlu..Aslında hem tatlı, hem tuzlu...Hangi niyetle yerseniz artık...Ama çok lezzetli..
3,5 su bardağı Un
250 gr.Margarin
1/2 pk.Kabartma Tozu
1 tatlı kaşığı Çörek Otu
1 tatlı kaşığı Susam
1 tatlı kaşığı Tuz
1 tatlı kaşığı Toz Şeker
3 çorba kaşığı Süt
Tüm malzeme yoğurulur. Merdane ile açılarak, kurabiye kalıpları ile kesilir. Üzerlerine çatalla süslenir. 175 C fırında 20 dak.üzerleri pembeleşene kadar pişirilir.
Afiyet Olsun..Tadıyla, tuzuyla güzel bir haftanız olsun..
Oooo, bonus kesmemiş seni bak, ne güzel yapmışsın işte kurabiyeleri :)
YanıtlaSilEllerine sağlık Elifçim :)
Ellerine sağlık Elifciğim harika gözüküyor.Sevgilerimle..
YanıtlaSil