Yine pratik pasta tariflerimden biri...Boool çikolatalı..Kenarlarını şeker hamurundan minik fiyonklarla süsledim ama, bunlarsız da, o eenn çikolatalı hali ile pek gösterişli..
1 pk.Hazır Kakaolu Pandispanya
1 pk.Kakaolu Krem Şanti
1 pk.Çikolatalı Puding
3 Yaprak Jelatin
1 pk.Kakao
1 çay bardağı Damla Çikolata
Çikolatalı puding üzerindeki tarife göre pişirilir ve sıcakken içine jelatinler eklenir. Soğumaya bırakılır. Kakaolu krem şanti pudinge eklenerek çırpılır. karıştırılır. Pandispanyanın arasına krema sürülüp, damla çikolata serpilir. Pandispanyanın en üstüne ve yanlarına da çikolatalı krema sürülür. Üzerine kakao serpilerek buzdolabında 4 saat bekletilir.
Afiyet Olsun.
Elifim eline saglik .
YanıtlaSilNefis olmus :)))