10 Nisan 2015 Cuma

Bitenlerin İlki


Merhaba Hobilemece dostları, elimdekilerden bitenlerin ilki ile karşınızdayım işte..



Kanaviçe bu havlum Dekoratif Nakış'ın 8. sayısından..Ama bu sefer x'larla değil, düz ipliklerle..Kolay ama bir o kadar da farklı ve göz alıcı değil mi?


Tabii işlemeli bir havlunun ön dikkat gerektiren yeri arkası, ipler uzun olup parmaklara takılmayacak, arkası karma karışık görünüp, ön yüzünün güzelliğini unutturmayacak..


Banyom mavi-beyaz olmasına rağmen rengini öyle sevdim bu havlunun, bir de bu renk katmak istedim araya, yok yok, misafir havlusu falan değil, düpedüz kendimize, kullanıp kullanıp eskitmek, kendimizi şımartmak için..


Galiba bu yeni çıkan kitapları-dergileri, kumaşları-havluları bulup bulup eve taşımayı seviyorum ben,i belki de üstüme başıma bir şeyler almaktan bile çok..
Öğrendikçe, denedikçe mutlu oluyorum..

Şimdi, havalar ısınmadan bitirmeyi planladığım buz kovama son dokunuşlarla uğraşacağım. Hafta sonu elimdekileri bitirmeye çalışmakla geçecek yine ve yine bir çok ıvır-zıvır dükkanını gezip bir dolu fikirle ve yeni başlanması gereken projeyle döneceğim eve..

Olsun, sağlık olsun da, her şey biter, her şey başlar, ağızlarda tat olsun..


5 yorum:

  1. Kolay mı bilmem ama göz alıcı ve çarpıcı olduğu kesin. En güzeller illaki de misafire saklanmamalı bence, şu üç günlük dünyada insanın biraz kendini şımartması lazım :)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller. kıyılmaz ki bunlara kullanmak için.

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş, çok beğendim, ellerine sağlık Elifcim:)

    YanıtlaSil
  4. Renkler ve işlenilen obje çok zarif. Ellerine , emeğine sağlık Elif. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. çok şık görünüyor. harika bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...