14 Ocak 2014 Salı

Güller


Güzel modelleri hayata geçirebilmek için her şey bir bahane aslında..Şimdi bahanemiz de, pasta servisine uygun çay masası örtüsü ihtiyacımız..Birden, aniden bastırıveren acil bir ihtiyacımız :))



Model Kanaviçe dergisinin Ekim-Kasım 2009 sayısından. En değişik tarafı, örtünün bir köşesinde işlediğim güllere, diğer köşesindeki aplike güller eşlik ediyor.  



ve genel bir görünüm..Bu kadar da gül sevmezdim ben, haydi en fazla beyazını, sarısını falan, ne oldu ki bana böyle? Bir pembelik, bir romantizm, bir güz gülleri durumu mu yoksa? 

12 yorum:

  1. bayıldım,ben bu kaneviçe işini çok kıskanıyorum,ben de öğrenmek istiyorum:( harika olmuş elinize sağlık ben de pembe gülleri bir resmin içinde daha çok seviyorum çiçek olarak güle hayranlığı olmayan ben ,nevresimleri, tabakları vs. herşeyi pembe güllü alıyorum:))

    YanıtlaSil
  2. harika çok beğendim gül motiflerini çok severim örtüye bakarken insan huzur buluyor her zaman söylerim hobilerimiz bizim terapilerimiz kolay gelsin selamlar...:)

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim hem örtüye hem de pasta servisine bayıldım

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzel olmuş canım, çok da uyumlu olmuş pasta servisin ile, eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. ayyy ama bayıldım ikisine de... peki o aplikeyi nasıl monte ettin, nasıl özenli, nasıl güzel olmuş her iki köşe... kenarlar da tabii....
    ellerine sağlık... güzel günlerde kullan canımcım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim canım..Çift taraflı telayla, yani ütüyle yapıştırdım. Elde yıkamaya dayanıyor, zaten bu örtüyü de nasılsa elde yıkarım diye düşündüm. Seviyorum bu çift taraflı tela olayını ben..

      Sil
  6. Harika olmuşlar elinize sağlık. Güllerle ilgili olarak ben de aynı şeyi söyleyeceğim. Son derece büyük bir ilgi yaşıyorum:)) dönemsel mi ben de bilmiyorum, aplikeyi daha önceki yayınınızda mı yapmıştınız yoksa kaçırmış mıyım:))
    Harika olmuş ikisi de elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. İşte böyle sen güller yap,Kardan Adam yap. Kurabiye ,kek cısss.
    Çok güzel işlemişsin yine,kuzum sabaha kadar mı oturdun?
    N'olur "ben bunu 6 ayda işledim " falan de !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok, 1 ay falan sürdü, örtüyü dikmesi işlemesinden uzun sürdü, güller çok karmaşık değil çünkü aslında, bir kaç ton birarada olunca öyle görünüyor, değil mi? Ayy, beğenmeniz beni çok memnun etti..

      Sil
  8. Gül deseni olunur da beğenilmez mi.,çok güzel olmuş:))

    YanıtlaSil
  9. çok güzel olmuş ellerine sağlık:)))

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...