7 Ocak 2014 Salı

Değişmeyen


Bu sabah güne erken başladım. Godiva'da geçen haftaki çikolatalı kruvasan ziyafetimizden beri aklımdaydı evde kruvasan yapmak, bu sabah böyle bir sürprizle başlamak istedim güne..Bizim evde yastıklar değişir, süsler değişir, alışkanlıklar değişir ama biliyorsunuz toprak renkleri ve beklenmedik anlarda gelen sürprizler hiiç değişmez.


Günlerimizi eşimle birlikte dolu dolu geçirmeye başladığımız günlerden beri en sevdiğim uğraşlarım oldu zamanımı evimizi süsleyecek bir şeyler üretmekle ve mutfaktan eve yayılacak vanilya kokulu bir şeyler pişirmekle  geçirmek. İçinde yumuşak toprak renkleri, biraz kurabiye, birer fincan kahve, sağlık ve sevgi olan kutu gibi bir evden başka ne gerekir ki insana emeklilikte?.


Mutluluk mu? İşte o zaten, hangi yöne çevirirseniz çevirin, güneşi hissedip yapraklarını o tarafa çeviren bir çiçek gibi, hep köşeden bir yerlerden sızıverir hayatınıza, yeter ki siz yüzünüzü ona çevirmekten vazgeçmeyin, mutsuz olmakta inat etmeyin..O gelir, bulur sizi, hep böyle olur, değişmez... 

3 yorum:

  1. ne güzel tarif etmişsiniz mutluğu, mutluluk mutlu olmayı istemekler başlar:)

    YanıtlaSil
  2. Mutluluk çok harika bir his, herkese lazım :) Ancak bu kadar saf ve güzel anlatılabilirdi, eline sağlık,
    bana da beklerim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve anlamlı bir yayın. Huzur ve mutluluğunuz daim olsun. Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...