Daha önce de anlatmıştım, limonlusunu ve çikolata kaplısını. Çok basit ama kullanılan kalıp sebebiyle gösterişli bu kurabiyenin sadesi ile karşınızdayım bu sefer de.. Henüz denemeyenler için, Ramazan'dan önceki son çıkış :))
4 Yumurta
1 su bardağı Toz şeker
200 gr.Margarin
2 su bardağı Pirinç Unu
2 su bardağı Un
Yağ eritilir, diğer malzeme ile yoğurularak 30 dak. Buzdolabında bekletilir. Kurabiyeler madlen kalıplarına yerleştirilerek 200 C fırında 20 dak. Pişirilir.
Afiyet Olsun.
Adana'dan iki "deniz" manzarası ile veda edeyim bugün de..Aratmıyor denizi değil mi ama?
madlen kurabiye için resimdeki kalıplardan almak gerekiyor sanırım, enfes gözüküyor, ellerine sağlık.
YanıtlaSilElinize sağlık. Görüntüsü kadar lezzetinin de hoş olduğunu düşünüyorum. Deniz manzarasını aratmıyor gerçekten, Adana'dan görüntüler, teşekkürler. Sevgiler.
YanıtlaSil