22 Şubat 2016 Pazartesi

Rodolfoyla Hanımı


Onlarınki büyük aşk..Yeni yılın dışına taşanlardan..Boynuz, kulak, toynak dinlemeyenlerden..Bana Şubat ortasında yeni yıl neşesini geri getirenlerden..



Bu yılın sonunda yeni yılı karşılamaya hazırlanacağımız günlere kadar rafta sıralarını bekleyecekler, birbirleriyle, aşklarıyla, umutlarıyla vakit geçirip dinlenecekler..Ve Aralık ayında yollara düşecekler yine yetişmesi gereken hediyeler var, aşılması gereken bulutlar, uçulması gereken gökler..

İyi dinlenin, barış getirin bu yıl dünyaya..



7 yorum:

  1. Çoook sevdim Rodolfo ve hanımını :) Bayıldım, bayıldım :) Harikasın Elif yahu :)
    Burdan yürü sen, nakıştır, etamindir, kırkyamadır, hepsi de şahane ama bu bebekler de ayrı güzel oluyor ellerinde :) Vallahi kocaman tebrikler :) Öperim üçünüzü de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne diyosun, havalara uçurdun beni yine..Gazı aldım, yürüyorum, tutmayın
      beni :))

      Sil
  2. Böyle aşka can kurban inşallah barış dileklerin gerçek olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah, geyiğin bacağını kırarız gelecek sene:))

      Sil
  3. Hobilemece,sizi bir sürdir takip ediyorum emeğinize sağlık her biri ayrı bir sanat eseri.Özellikle düşünceleriniz çok anlamlı,zaten kendimizi ifade şeklimiz yaptığımız ürünlerde saklı.Ben de sizleri izlerken aranıza katılmaya karar verdim.Yaptıklarımı sizlerle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

    YanıtlaSil
  4. Hobilemece,sizi bir sürdir takip ediyorum emeğinize sağlık her biri ayrı bir sanat eseri.Özellikle düşünceleriniz çok anlamlı,zaten kendimizi ifade şeklimiz yaptığımız ürünlerde saklı.Ben de sizleri izlerken aranıza katılmaya karar verdim.Yaptıklarımı sizlerle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel, bir dost daha katıldı aramıza, hoşgeldin..

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...