30 Aralık 2015 Çarşamba

Hoşgel Sahiden De


Bu yıl, hayatıma bebekler girdi..Zevk aldığım her hobinin, her elişinin yerine geçti, ne zamandır hayalimdi, bir cesaret başladım, sevdim, çok sevdim..Bu yıl, ne zamandır aklımda olan bazı şeyleri de öğrendim, geliştirdim. Bebeklerle birlikte alınacak çok yolum var önümde, ama zaman vereceğim kendime, deneyeceğim, çalışacağım, o anların tadını çıkarırken bir yandan, bir yandan da ileriye bakacağım..

Bana lazım olan, sağlık..Huzur lazım biraz da, mutluluk da gelir onlarla birlikte, neşe isterim yanına da, heyecanlarım bitmesin hiç, çocuksu saflığım kalsın ki yüreğimin bir köşesinde hep, yeni şeyler öğrenebileyim, farklı şeyler deneyebileyim..Sevdiklerim etrafımda kalsınlar, umut da hep içimizde..Güzelliklerle ve güzel insanlarla öyle dolu geçsin ki günlerimiz, kendimizle kalakalmayalım biçare..Yani sen, hoşgel, sahiden de hoşgel bu sefer yeni yıl..Ben seni hoş tutmasını bilirim, sen hoşgel..

Güzel bir yıl olsun 2016 dostlar, hep gülerek, hep sevgiyle, hep beraber..

4 yorum:

  1. Böyle güzel geliyorsa, hoş geliyor zaten :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. İltifat olsun diye değil; içimden geldiği gibi, bebekler her geçen gün daha gözalıcı hale geliyor. Oturup her biriyle oynayasım var. Çok yaşayın Elif ♥

    Bu güzel dileklere (Azeri deyişiyle) Heç qoşulmamax olaar?? (Yani bu dileklere katılmamak mümkün mü?)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel, ellerine sağlık.
    Mutlu seneler!

    YanıtlaSil
  4. Dilediklerinizin aynısından ben de istiyorum :) İnşallah hepimize gelsin.
    Bebek çoook şirin olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...