27 Ağustos 2015 Perşembe

Kaçamak


Tatilin uzaması bize yaradı, Eylül başlarında kalabalıklaşmaya başlayan İstanbul, anlaşılan bu sene bayram sonrasına kadar bizim..Park yeri aramadan, masa beklemeden, sıraya girmeden, balıklarla, martılarla ve bizim gibi kaçamak yapanlarla deniz kenarındaydık öğlen, Kandilli'de..

Serinleyip, nefeslenip, evdeki işlere devam.. 



Dekupaj resimlerini ozalitçide sticker olarak bastırıp oraya buraya yapıştırmaya bayılıyorum bu aralar..Aman ne rahat, aman ne kolay, aman ne parlak...Sıkıldıkça sök, yenisini yapıştır..Zaten damla çikolata ve kakao için kullandığım iki teneke konserve kutum vardı..Onları boyayıp, üzerlerini bastırdığım stickerlarla süsledim ki, mutfak keyfi tam keyif olsun..Elime aldıkça güldürsün yüzümü, kullandıkça, ortaya bir şeyler çıkardıkça güldürsün sevdiklerimin yüzünü..Mutfak kaçamaklarımız, tatlı kaçamaklarımız şifa versin, dert vermesin diye.. 



Sonbaharın eli kulağında, mutfak kutuları da tamam, o zaman pişirme, taşırma, yedirme zamanı..Mutfak sevdalılarına gelsin bu post, sevgilerimle..


7 yorum:

  1. Sticker olarak bastırma fikri harikaymış, sizden çok güzel şeyler öğreniyorum :) Teşekkürler... Kutular da süper olmuş bu arada

    YanıtlaSil
  2. Şu acemi halimle bana bile boyama yaptırıyorsunuz ya... Ne diyeyim :)
    Her şey çok güzel !
    Ellerinize sağlık. Kaçamaklara gelince, iyidir, iyidir :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne acemisiii, ustalık içten geliyor ki, senin olayın tamamdır, yürek olduktan sonra, biraz da sevgi katınca, daha güzelini kim yapabilir ki?

      Sil
  3. merhaba elif, blog dostlarımı çok özlemişim. sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...