14 Haziran 2013 Cuma

Ayıcıklı Mutfak Önlüğü


Yine hediyelik önlüklerimden biri..Bu sefer ön kısmı yuvarlak..Evdeki fırın tepsisi sağ olsun, kalıp olarak onu kullandım...Kenarında da fırfırlı, pullu kurdele..

P5233980

Kırmızı keçeden kalbi çift taraflı telayla yapıştırdım. Bu aralar her bulduğumu çift taraflı telayla bir yerlere yapıştırıyorum,i harika bir şey bu, henüz denemeyenlere tavsiye ederim, en yakın tuhafiyeye koşun, mutlaka deneyim..Ayıcık ise hazır aplike motiflerden, hani ütüyle yapışanlardan. Şansıma tam da önlüğümün deseninde buldum, kaçırır mıyım hiç?

P5233975

Boyun askısının orta kısmına da dantel diktim, orayı düz bırakmaya kıyamadım, ağlardı sonra, değil mi?

P5233976

Kuşağın çıktığı iki yana da yine keçe kalpleri yapıştırdım, tabii ki çift taraflı telayla..

P5233978 

Önlüğün iç kısmındaki dikiş yerlerinin üzerine de kumaş yapıştırıcısı ile kırmızı saten kurdele yapıştırdım. Bu aralar en sevdiğim ürünlerden biri de bu kumaş yapıştırıcısı, öyle güzel ki, bazı şeyleri dikmeye gerek bile yok artık, bu yeni çıkan ürünler harika..

İşte karşınızda ayıcığım ve mutfak önlüğüm..Yeni evinde tüm mutfak işlerine yardım etmeye başladı bile ayıcık...

P5233979

4 yorum:

  1. Çok şirin olmuş,ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş olmuş.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel olmuş, üstelik sen anlatmasan hayatta anlamaz her bir tarafını tela, yapışkan marifetiyle değil de dikerek yaptığını sanırdım ;) Ki sen dürüst bir bloggersın :) Beni de uyandırdın bu tela konusunda çok iyi yaptın, ben de kumaşa öyle monte edivereyim keçelerimi bundan sonra :)
    Ellerine sağlık Elifçim, ağlayabilecek yerlerini bile düşünmüşsün önlüğün, daha ne olsun :) Sahibi ne pişirdi ya da pişerecek peki sana bu önlükle, onun pazarlığını da yaptın inşallah :)
    Öperim...

    YanıtlaSil
  4. çok beğendim ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...