5 Kasım 2012 Pazartesi

Yastıklar, sitemler


Biliyorsunuz, bu aralar bir ev süslüyorum, orkideler falan hep onun için.. Tabii bu yastıklar da.


Kumaşlar Bauhaus'tan, içleri ise aahh, aahh...


Yorgancı amca içi boncuk elyaf dolu, dışı da ince pamuklu kumaştan, küçük kare ve de uyduruk yastık içlerinin tanesine 12 TL isteyince ve hepsi birbirinden farklı boyutlardaki bu içlerin hepsini aynı büyüklükte olacak şekilde yenilerini dikmek konusuna da çook da sıcak bakmayınca, mecburen gidip yastık aldım.   

Evet, iç değil bildiğiniz, dikili mikili, kılıfı fermuarlı, hatta kadifeli falan kumaşlarla dikili yastıklar aldım 5 TL.ye. Dışlarını çıkarıp, kendi diktiğim yastık kılıflarını giydirdim. Üzerlerini de sutaşlarıyla, düğmelerle, püsküllerle süsledim.


Ah benim küçük esnafım, zanaatkarım, neden böyle fırsatçısın, neden böyle "kendini uyanık, herkesi parası bol, aklı kıt" sanırsın? Hep söylüyorum, Çin mallarına kızmıyorum ben, işi bu hale getirenlere kızıyorum. Ahh, aahhh.. 

8 yorum:

  1. cok şık olmuş bu kırlentler ...yorgunlunuza degmış...yaaa esnaf malesef böyle olunca cın malı ve korsan pıyasası guclenıyor:(

    YanıtlaSil
  2. Bizim pazarada istikbalin yastıklarını dökmüşlerdi. içli hemde 5 tl. yorgancı çok uyanıkmış:) sizin yastıklarda çok şık olmuş.güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Elifciğim bu konuda ben de çok şikayetçiyim!
    Geçen yıl koltuk kılıfımın fermuarı bozuldu,tamiri mümkün olmayınca en yakın yorgancıya götürdüm ve 10 liraya diktirdim. İnanabiliyor musun? Zorunlu olmasam asla vermezdim o kadar para ama ...

    Söylediğinin her satırına katılıyorum,"küçük esnaf küçük kalacak bu kafada giderse"!!!

    Yastıklar pek havalı ,haydi bakalım sana evini iyi süslemeler!

    YanıtlaSil
  4. MAVİLİLERE BAYILDIM ELİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  5. evet bazı esnaflar böyle ne yazık ki,yastıklar çok harikalar

    YanıtlaSil
  6. evet çok haklısın... neyse onlar sayesinde hem uyanık hem hamarat oluyoruz baksana :) ellerine sağlık bide aklına ...

    YanıtlaSil
  7. Ellerine düşünce kazıklayarak kazandıklarını düşünüyorlar ama kaybeden kendileri oluyor:((
    Güle güle kullanınç

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşımın evi beyaz yastıkları sizin renkleriniz.İki renk birbirine çok yakışıyor.Becerikli insan olunca güzellikleri ortaya koymak ayrı zevk.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...