17 Kasım 2012 Cumartesi

Havadisler




Aralarında sevgili Tülin'in de bulunduğu 114 kadın babalarına mektuplar yazmışlar.Geliri 21.Yüzyıl Eğitim Ve Kültür Vakfı (YEKÜV) tarafından ihtiyaç sahibi kız çocuklarının eğitimi için harcanacak olan bu kitabı mutlaka alın. Babanıza yazdığınız ya da yazamadığınız mektuplar için...

Sevgili Tülin, yüreğine sağlık.. Daha da detay isterseniz Bulut Gölgesi'ne de uğrayın. 24 Kasım'dan sonra kitapçılarda olacak bu kitabı kaçırmayın..

Bilmiyorum takip ediyor musunuz ama, sevgili Colette'in Dükkan Pati'si koptu gidiyor. Geliri Sehayder'e gitmek üzere herkes bir şeylerini satışa çıkarıyor ki, son derece ucuz fiyatlara.. Yılbaşı üstü hediyelerinizi tamamlamak için ya da kendi zevkiniz için, veya sadece hayvanlara yardım için, uğrayıp alışveriş etmeden geçmeyin, sonra pişman olursunuz, öyle güzel ki her şey... 



Ya soğuk algınlığım devam ediyor, ya da alerjim, yoksa ikisi birden mi? Hangisi bilmiyorum ama, yakında solungaçlar oluşacak sanıyorum geceleri uyuyabilmem için, çünkü ağzımdan da burnumdan da nefes alamadığım gece saatleri devam ediyor ve eğer kulaktan nefes alma diye bir şey yoksa, sanıyorum bir tür fotosentez yapmaya başladım geceleri.. :))



Hayatımda ilk defa yazıldım bir elişi kursuna. Nakışa başladım bu hafta. Hatta ilk işimiz "tel kırma". Tanıyorsunuz beni, böyle klasik şeyler pek tarzım değil ama, belki uyarlarım bir şeylere, biraz modernize ederek kullanırım belki. Belki yağan kar tanelerini bu tellerle işlemek iyi fikirdir ha? Gümüşlüğün içine tel kırma raf örtülerindense, bulacağız bir kullanım yeri.. Becerebilirsem, yapabilirsem, sizlerle de paylaşırım yaptıklarımı, haydi bakalım.   



Pazartesi günü Derya Baykal'dayım. Sizlerle burada paylaştığım çalışmalardan bazılarını orada da sergilemeye ve sizlerle yüz yüze tanışmaya gidiyorum. Monitörün bu tarafı sıcak, rahat ve korumalıydı, o taraf peki? Biraz heyecan var, beni yalnız bırakmayın dostlaarrr....

Şimdilik havadisler bunlar, hobilmece postası oldu bu sefer.. Çok dağıldım bu aralar, elimdeki işler de sürünüyor, kontrol elimde değil nedense, gene bir şeylerin retrosu bu belli, 10 güne bir şeyciğimiz kalmaz:))

7 yorum:

  1. Çok teşekkür ediyorum canım.
    Dilerim kitap satışı çok iyi olur.Pazartesi günü izlemeye çalışıcam.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun elifcim... çabucak geçsin gitsin... aynı sıkıntıdan muzdarip ben de oldukça ağır geçiriyorum gribimi...
    pazartesi unutmamalıyım... not asayım bi yerlere. :) şimdiden kolay gelsin... her şey çok güzel olsun...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ben de" Elif'in sesi soluğu çıkmıyor nesi var ki " diyordum.
    Çok geçmiş olsun ,desene kış gelmeden gribi geldi.

    Ben hafta içi hele gündüz hiç TV izlemiyorum hatta Derya Baykal'ın hala proğram yaptığını bilmiyordum . Seni izlemek için açacağım . Sakın heyecanlanma Elifciğim,rahat ol.Blog dünyasını tanıyorsun zaten,seni yalnız bırakmayız evvel Allah ! Derya Baykal hoş kadın yakından nasıl merak ediyorum,sonra bizbize dedi kodu yaparız değil mi?

    Sehayder'in tanıtımı için,verdiğin destek için her şey için tekrar tekrar teşekkürler!

    Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  4. Çok çok geçmiş olsun, Derya Baykal'da başarılar dilerim. Bugünlerde bir arıza var, Kanaltürk' ü seyredemiyorum ve buna çok canım sıkılıyor.

    YanıtlaSil
  5. unutmamak için dün geceden avcuma yazdım... e sabah bi kaç yıkanınca uçtu gitti notum... iş yaparken 11 gibi aklıma geldi birden... işyerimdeki panoma kocaman not iliştirdim... yetmedi, tv nin köşesine astım aynısından.. :) veee unutmamayı başardım... izleme safhasında kim beni meşgul edecek pozisyon oluşturuyorsa "şu anda arkadaşımı izliyorum", "bakın bu maharetli hanım benim arkadaşım" diyerek tv yi gösterip meşguliyetimi hissettirdim... satış anlarını ise jet hızıyla hallettim. :) izlemeyi de başardım.. :)
    maharetli olduğunu iyi bildiğim elifcim aynı zamanda ne tatlı, ne içten, ne sıcacıktı... çok da ciciydi... gördüğüme mutlu oldum. :)

    YanıtlaSil
  6. Elifciğim yıllar sonra gündüz vakti TV'nin karşısındaydım ben de. Twitterim olmadığı için sohbete eşlik edemedim ama seni görmüş olmanın mutluluğu bana yetti.
    Ne güzel ne sıcacık insansın sen,pozitif enerjini ekrandan hissedebildim desem inanır mısın?
    Bir ara komşum geldi TV açıktı "bak arkadaşım ekranda " dedim :)
    Hoş oldu yani :)
    Sevgiler canım1

    YanıtlaSil
  7. DEsteklerinizle gücümü topladım, attım kendimi ekrana.. Aslında sizlerin pozitif enerjiniz taa bana, oralara kadar geldi de, ondan öyle içten olabildim, tutulup kalmadıysam heyecandan, ondandır yani.

    Yaa, iyi ki varsınız sizler, insan güçlü, çok güçlü hissediyor kendini, iyi ki varsınız...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...