14 Şubat 2012 Salı

Çalışma Masam


Hobi odamın bu kısmı ile devam edeceğime söz vermiştim, işte çalışma masam..



Masam İkea'dan, sandalyesi ise eski L koltuklu yemek masasının sandalyesi, kahverengi sandalyeyi eşim beyaza boyadı odam için. Ben de üzerine minderini diktim.


Raflar da İkea...



Rafların altındaki çubuk askılıkları, internetteki örnekleri gösterip, eşime sipariş ettim, iyi de iş çıkardı doğrusu, ellerine sağlık. Üst çubuk kurdeleler için, alt çubuk daha sık kullanılan makas, çengelli iğne, raptiye, vs. için.. 


İğnedenlikler...



Üst raftan detaylar...


Melekler kadar peri kızlarına da bayılıyorum ben...


Masa lambamla takım avizem...


Uzuuun aramalar sonunda bulabildiğim, nihayet içime sinip alabildiğim halım... Dantele benziyor desenleri, 3K'dan.

Odam bittiii.. Bir ara da neyi nasıl saklıyorum, kutuluyorum, vs.. onları anlatırım, belki işine yarar birilerinin birilerine fikirler verir.

14 yorum:

  1. Her hoby meraklısının düşlerini süsleyen bir oda olmuş. Önceki postunuzu da görmüştüm ,eşinizin ellerine sağlık,yardım etmesi desteklemesi ne hoş Darısı hepimizin başına.İlham aldım biraz kopya çekersem kızmazsınız değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel, her şey her ayrıntı güzel...huzur verici bir köşe.

      Sil
    2. Estağfurullah, kopya ne demek, tabii ki, iş oraya dökülse, ben borçlu çıkarım çektiğim kopyalarla.

      Sil
  2. raf altı çubuk askılarına bayıldım dogrusu,dolap içlerimizde bulunan metal borular gibi çıkarılabilir sanırım,çok iyi bir fikir :) harika bir ortam hazırlamışsınız :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel, insana çalışma motivasyonu veren bir oda. Burada çok güzel tasarımlar yaratman ve hayallerini gerçekleştirecek işler yapman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. Evet sevgili Merve, aynı gardrop içi askı rayı mantığı, hatta bu "S" kancalardan kullanıp mutfakta falan da kullanmak mümkün. Tabii bu mantığa ulaşmamız u kadar kısa sürmedi bizim:)

    YanıtlaSil
  5. mavi beyaz uyumu çok şık:)
    güzel günlerde kullanın inşallah.

    YanıtlaSil
  6. bu güzel odada çok keyifli anılar birikltirmen ve birbirinden güzel tasarımlar gerçekleştirmen dileğimle...
    sevgi(liler) günün kutlu olsun elifcim. :)

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten hersey çok güzel...

    YanıtlaSil
  8. Allah nazardan saklasın. O kadar güzel ki, içim gitti. Benim çalışma odam asla bu kadar derli toplu olamıyor. Ama daha ilk fotoğraflarından itibaren o kadar etkilendim ki, kendi odamı tasarlamaya başladım bile. Kızımın doğumundan sonra başlamak üzere bir dolu plan yaptım. Sayende şık bir odaya sahip olabilirim belki.

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel, çok güzel, çok güzel!! En harikası da çok aydınlık olması, doğal ışık kadar güzeli yok. İyi çalışmalar, bol yaratmalar dilerim :) Sevgiler, Ebru

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir hobi odası.. Fonksiyonel, alımlı,şirin.. Bu oda ben de olsaydı odayı seyretmekten iş yapamazdım her halde :))

    YanıtlaSil
  11. Benim odam yada bir köşem yok o yüzden imrenerek bakıyorum hobi odalarına ellerinize sağlık,keyifle güzel işler çıkarın insşallah;))Saklamayla ilgili postunuzuda bekliyorum çünkü benim herşeyim ortada ve bir türlü gruplayıp kutulayamıyorum :((
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  12. Ah keşke benim de böyle güzel bir hobi odam olsa, güle güle kullan elifciğim.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...