1 Mart 2016 Salı

Geliyor Geliyor


Artık daha ne kadar direnebilir ki? İşte, belli, her şey ortada..Etrafı rengarenk çiçekler sarmaya başladı, kuşlar cıvıldıyor, kediler birbirini kovalıyor, gençler aşka düşüyor, tezgahlarda meyvelerin renkleri değişiyor..Kış gidiyor işte, ayak sesleri bunlar, bahar geliyor.. 



Bu yıl yılbaşından kalma kokinalarımız hala salondalar, şans getiriyormuş yıl boyu saklarsak, bakalım, bu yıl bir de bunu deneyelim dedik..Ama kuşlar kondurmalı üzerine, çiçeklere, güllere, renklere yer açmalı yine de..Kokinaya bile bahar gelmeli..Gelmeli artık, havalar ısınmalı, içimiz ısınmalı, başka yerden bakmalıyız dünyaya, başka gözlerle, başka umutlarla.. 


9 yorum:

  1. Muhteşem:))) hoş gelmiş o halde pasta görüntüsüyle harika, tadıyla da eminim çok güzeldir. Elinize sağlık. Minik kuşlarımız da harika görünüyor. Elinize sağlık Elif Hanım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerin de ellerine sağlık, beni yalnız bırakmayan o ellerinize..Çok teşekkürler

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, çilek ve çikolata..Sevgililer günü aktiviteleri işte, daha ne söyleyeyim? :))

      Sil
  3. Haklısınız daha ne kadar dayanabilirki ? Doğanın gücüne,insan sevgisine; Dolu dizgin de gitse kötülük.Kokinalar tüm dünyaya şansı,güzel kuşunuzda müjdesini verir işallah. Pastanızda gökkuşağı gibi sarar tatlandırır hepimizi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. duyuyorsun sen de değil mi ayak seslerini baharın?

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...