19 Ocak 2015 Pazartesi

Üşüyenler İçin


Güneşli bir gün ama, gölgelerde soğuk ısırmaya devam ediyor insanı. Olsun, biz giyeriz kazaklarımızı üşümeyiz, ama ya şişeler? Onların da kazak giymeye hakkı yok mu? Şöyle havalı bir atkı takmaya, kıştan da yazdan çıkardıkları keyfi çıkarmaya? 

"Hayattaki en iyi şeyler bedavadır" derler, sarılmak, gülmek, öpüşmek, aşk, uyku ve daha niceleri gibi..Ev için de böyle galiba, en güzelleri evde bulunup buluşturulanlarla bir anda ortaya çıkanlar, insanı gülümsetenler..


Bir kazak kolu gibi ördüm, sonra da yanlarını ve tabanını dikiverdim. Pirinç örgüden delikli modele geniş geniş yumuşak yumuşacık örüverdim bir gece vakti..Ve örerken, şişlerin tıkırtısı geceyi bölerken hep düşündüm hayatımı güzelleştiren o bedava şeylerin ne kadar da çoğuna sahip olduğuma şükrederek.. 



8 yorum:

  1. Yaptığın her şey gibi sıcacık.. Ellerine sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Çok cici olmuş küçük bir kardan adam gibi:) Tıpasının üzerini biraz yükseltip, turuncu bir burun ve iki de kara göz koyarsan:) Yakışıklı bir kardan adam olmaya aday:)) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Guzel olmuş elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Süper ,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım... Özgün bir paylaşım.. Ellerinize emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Sahip olmadıklarımızdan çok, sahip olduklarımızı düşünsek mutlu olmamıza yetecek aslında. Şişeye, Kül kedisi gibi sihirli bir değnek değmiş ve bambaşka bir şıklığa bürünmüş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...