12 Eylül 2012 Çarşamba

Organize Olalım


Döndüm, bir boy verdim, biraz kum aldım denizin dibinden, çıktım geri geldim, arkamda artık boşalmış sahilleri bırakarak Küçükkuyu'dan, Kadırga Koyu'ndan..

Bu mevsimdeki tatilin en güzel yanıymış ardında denizde kahkaha atanları değil, boş şezlongları bırakmak, gözü arkada kalmadan dönmek yani, zamanı gelmiş bir dönüş yaşıyormuş insan bu mevsimde.. 


Gitmeden hemen önce yaptığım çanta içi organizer ile merhaba diyeyim. Uzun zaman "yapabilir miyim, yapamaz mıyım, hazır mı alsam" falan derken, oturdum, yarım saatte diktim kalktım. Boyu içine koyacağım cüzdan, telefon, gözlük vs.ye uygun bir dikdörtgen kestim, Önce kenarlarını diktim, sonra da içine koyacaklarımın genişliklerine ve adedine göre cepler yaptım.  


İnsan kendi dikince, tam da ihtiyacı olan boyda, ende, sayıda cepler yapabiliyor tabii, en büyük avantajı bu. Kullandığım kumaş da daha önce minder yaptığım duck kumaşından artan. Çiçekli çiçekli pek güzel oldu, hem de çantalarımın çoğu kahverengi olduğundan içlerine de çok yakışacak.

Tatilde de denedim, test ettim, tamamdır, eskidikçe yenisi dikilecek, hediyeler yapılacak, hatta abartıp bir kaç renk de mi yapılsa? Pratik ve kolay olunca alamadım hızımı, durun bakalım, nereye götürecek bu sevda bizi:) 

4 yorum:

  1. Hoşgeldin canım, güzel olmuş düzenleyicin, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. İhtiyacınıza göre olması en güzeli.Çok da iyi görünüyor, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık çok şık olmuş iyi günlerde kullanman dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık hem güzel cıvıltılı bir kumaş, hem işlevsel olmuş...

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...