20 Ocak 2012 Cuma

Romantik


Mudo'da buna benzer bir fotoğraf çerçevesi gördüm "wedding" temalı. Artistlikten böyle yazmadım, üzerinde "wedding" yazıyordu, ondan:)

Adı, teması, vesairesi wedding olan her şeyde olduğu gibi fiyatı da "yok artık" kıvamındaydı. Yine de alsam mı, benim olsa mı, falan derken birden uyandım, ben de yapabilirim, hem de daha güzelini diye şimşekler çaktı beynimde, dırınınınııımmmm :)


Biri mavili, el yazılı, biri üzerinde vals notaları olan krem rengi iki dekupaj kağıdını kullanarak çerçevemi kapladım. Birleşme yerlerine danteller, kalpli düğmeler yapıştırdım.


Alt kısımda dantelleri toplamak için güller yapıştırdım, kesmedi, biraz da inci geçirdim aralardan. Benim ki wedding temalı değil, "infinity" temalı oldu, "sonsuza kadar" diye not düşmeye çalıştım yani düğün fotoğrafının altına.


Dantelli şerit kısmın tam ortasına da bir kalpli düğme yapıştırdım, nazara karşı bir de minik sticker yapıştırdım bunun üzerine.

Çerçevenin camlı iç kenarına da ince beyaz saten kurdele yapıştırdım, orası kağıtlı görünsün istemediğimden. Çerçevenin içine de biraz dantel kullanarak, danteli, incisi, sateni, sedefi ile gelin kıza döndürdüm çerçevemi. Kusura bakmasınlar ama, benim ki daha güzel oldu sanki dükkandakinden, yoksa kuzguna yavrusu güzel mi göründü ki? yine :)

5 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL OLMUŞ GEREKTEN. BEN SİZİNKİNİ BİR DÜKKANDA GÖRSEM VALLA PARAYA KIYAR ALIRDIM. ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  2. bende beğendim. çok şık bi şey olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel mudo olanlardan çok daha güzel:)

    YanıtlaSil
  4. ellerinize saglik
    cok zarif olmus

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler, beğenmenize çok sevindim.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...