17 Ocak 2012 Salı

Little Rose


İşte bir tepsi daha. Ama bu seferki güllü.


Orta kısımda hem dekupaj kağıdı, hem de peçete kullandım. Dekupaj kağıdını yapıştırmak için kenarlarını şekilsizce yırtarken baktım ki o da peçete gibi katlarına ayrılıyor.


Ben de dekupaj kağıdının arkasındaki beyaz kısmı soyup, o incecik hali ile yapıştırdım tepsime. Gerçekten de kağıdın bitip tepsinin başladığı yerler çok ama çok zor anlaşılıyor. E üzerini de biraz eskitince, taaa, taaammm :)


Dekupaj kağıdının etrafına yapıştırdığım peçete güllerden bazılarını da tepsinin kenarındaki kabartma güllerin ortasına yapıştırdım, boyanmış gibi oldu bu güller de.


Kenar kısımlarındaki kabartmalar daha çok ortaya çıksın diye Rosy Bej'e boyadığım tepsinin üzerinden fırça ile biraz kızıl kahve eskitme yaptım ve sapları ile ortasına krem rengi dantellerimi yapıştırınca, manzara tamamlandı.


Yakında evdeki her çay bardağına ayrı tepsi düşecek, ama ne yapayım, mazeretim var, daha önce hiç güllü tepsi yapmamıştım ki, evet, güllü yapmıştım ama, kabartma güllü yapmamıştım yani, yani evet, yine tepsi yaptım ama, her şeyi açıklayabilirim:)

3 yorum:

  1. beni nedense cokkkkkk eskilere goturdu
    tepsiye romantik demek ne kadar dogru olur bilmem ama:)))))))
    romantik bir tepsi olmus
    emeginize saglik

    YanıtlaSil
  2. vaow diyorum muhteşem ötesi olmuş canım ellerine sağlık.ay böyle vintage tarzı eşyaları desenleri çok seviyorum.sevgiler.iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelll einize sağlık.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...