23 Ocak 2012 Pazartesi

Dikiş Kutusu


Şu aralar elime geçen, "aa, bu bir kutuya benziyor" dediğim her şeyi kaplayıp, "şu kutusu", "bu kutusu" falan diye isimler vermekle meşgulüm. Bu da klasik plastik dikiş kutularından, alt kısım renkli, üst kısım şeffaf olanlardan.


Alt kısmını yapışkanlı kağıtla kapladım, üstünü de kumaşla ve dantellerle, yapma çiçeklerle süsledim. Bir de, konusuna uygun olsun diye ucunda mavi püskülü olan ahşap bir makas iliştirdim. Aman nazar boncuğumu da unutmayayım da, nazar değmesin :)


İçine de büyük boy makaralarımı koydum, bir kutu daha kaplamanın verdiği ferahlıkla bir "ooohhh" çektim, oturuyorum yorgun ve mutlu....

10 yorum:

  1. Hepsi de birbirinden güzel oluyor ama:) Bu da çok güzel olmuş. Bir de konuya uygun süslemeleri nereden buluyorsun bilmiyorum ama çok yakışmış mavi makas oraya. Eline sağlık, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. sen işin icraat kısmına geçtin , ben şu kutu güzel değerlenir, bu kutu güzel ben onla neler yaparım aşamasını hala geçemediğim gibi her yer kutu doldu.
    Çok cici olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. çok kullanışlı ve derli toplu görünüyor.. ellerinize sağlık.. iyi günlerde ve çook güzel işlerde kullanırsınız inşallah.. sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Evet çok güzel olmuş. Bir de kutu rafı gerekecek göz önünde olsunlar, yanyana dizip zevkle seyredelim diye:))

    YanıtlaSil
  5. çok güzel kaplamışsınız elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  6. ben bu kutuyu çok sevdimmmm.şirin,sımsıcak,sade ve güzel,ellerine emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  7. çok şık olmuş canım makasa ayrıca bayıldım sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Süper olmuş canım hele makas cuk oturmuş...

    YanıtlaSil
  9. kutu kaplamalarını seviyorum, çok güzel armağan da olur, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Herkese çok teşekkürler, hele kutum, bu iltifatlarınız karşısında şişti şiti, bavul oldu valla :)

    Ben bu makasları, tavukları falan pazardan alıyorum. Oralarda çocuklar ve genç kızlar için satılan tokalar ve kolyelerde neler var neler, tavsiye ederim Marifetli Pericim, bu tezgahlara bir dal bir fırsat bulduğunda.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...