11 Ekim 2011 Salı

Süslü Sabunlarım, Bu Sefer Kendime


Hatırlarsınız, daha önce annem için sabunlar süslemiştim, güllü sabunlar diye de paylaşmıştım sizlerle. Pembe güllü bu sabunları yapmak öyle zevkliydi ve sonuç öyle gösterişli olmuştu ki, sabunların kokusu burnumda, bu süslemenin tadı damağımda kalmıştı.

Mavi beyaz olan banyom için de yaptım sonunda. Yine marketlerde satılan peçetelerden kullandım bir paket aldım, kalanını da çayın yanında kullanırım diye düşündüm.


Eski bir hasır küçük sepeti de (galiba içinde şeker mi, lokum mu, bir şey vardı aldığımda) beyaza boyayıp, aynı peçete desenleri ile süsledim.

Ayy, sonunda benim de oldu süslü sabunlarım, şişicektim valla, ilaç gibi geldi bunlar.

Dekorasyon işlerinde ise son aşamaya geldik, eşyalar da yerlerini buldu mu işimiz bitiyor, süsleme işleri asla bitmeyeceği için bitmeyecek aslında ama, eşimi "bitti, bitti, çok az kaldı" diye motive edebiliyorum ancak :)

Bu arada ben de eşimin harika önerisi ile bir hobi odası sahibi olmak üzereyim, şu aralar bulduğumu kutuluyorum, kavanozluyorum, bittiğinde paylaşırım, ama çok heyecanlıyım, hobi malzemelerini düzenlemek yapmaktan daha mı zevki, ne?

4 yorum:

  1. Böyle desenli sabunlar kermeslerde satılır mı acaba? Daha önce hiç yapmadım ama yapımı kolay mıdır?

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller,emek ve sevgini katınca dahada güzel oluyor...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Yolcu, nasıl yapıldığını Güllü Sabunlar postumun yorum kısmında anlattım, oradan faydalanabilirsin.

    YanıtlaSil
  4. Kolay görünüyor teşekkür ederim. Arkadaşlarıma danışayım, satılır derlerse yaparım.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...