13 Ağustos 2011 Cumartesi

Menekşeli Anahtarlık


Anahtarlığımı önce beyaza boyadım. Sonra menekşeli dekupaj kağıdındaki çiçekleri ve dantel motiflerini kapağa yapıştırdım. Sedefli boncuk boya ile dantellerin üzerinden geçtim, ışıl ışıl parladılar. Ama zaten anahtarlığım vardı, bunun modelini çok beğenince almadan duramamıştım. Bu fazladan anahtarlığı ecza dolabı mı yapsam, birilerine hediye mi etsem, bakacağız artık :)

7 yorum:

  1. Ellerine sağlık çok hoş görünüyor. Ben de bu dekupajın desenini çok seviyorum, herşeyde güzel duruyor... Tepsim var, çok şirin :D

    Ayrıca elift, güzel yorumun için teşekkür ederim senin blogunda çok güzel baktıkça bakasım geliyor. Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. desenler ve danteller çok yakışmış... ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok beğendim... Ellerine sağlık. Blogun da çok güzelleşiyor. Dolu dolu oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Anahtarlık harika görünüyor. Desenlerle çok güzel. Ellerine sağlık.

    Şimdi bir öneride bulunacam, belki bana kızacaksın. :( Resmi büyütünce farkettim ki, objenin alt tarafında kalan yerleri iyi boyamamışsın. Ve sanırım objeyi tek kat boyamışsın. Açık renk olduğu içip çok kapatmamış. Tembellik etme, üşenme, boyada bonkör ol ve bundan sonraki çalışmalarında iyice kapanana kadar 2 gerekirse 3 kat boya ki, daha hoş görünsün. :)

    Şimdi söyle bana, bunları yazdım diye kızdın mı? Bir dahaki yorumlarımda ona göre davranayım. :))

    YanıtlaSil
  5. sevgili hobi vakti, hayır, tabii ki, diyorum ya, ne yapacağımı bilmediğimden altını, üstüne ve özellikle de içini şişirdim iyice, haklısın. Dur bakalım ya düzelteceğim ya da tamamen baştan bir şeyler yapacağım.

    YanıtlaSil
  6. Fikir ve desen seçimi harika! Boya konusunda ise hobivaktine katılıyorum (gerçi ben uzman değilim bu konuda ama:))
    Bu arada bloğunun hızına yetişemez oldum:))) Ellerine sağlık, nerelerdeydin sen daha önce?

    YanıtlaSil
  7. Çalışıyordum, iş yerinde bunaldıkça geceleri kendimi bunlara vuruyordum, bir gün belki benim de blogum olur diye fotoğraflayıp duruyordum kendi kendime. Şimdi günün her saati hobi saati benim için :)

    çok haklısın sen de hobi vakti gibi, çok çok sağol, tüm yorumların için çok teşekkürler, beni hiç yalnız bırakmıyorsun, cesaret veriyorsun. Çalışıp çalışıp birden durunca insan takdiri ve başarıyı özlüyor evde otururken, hatta eleştiriyi bile.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...