5 Ağustos 2011 Cuma

Home Sweet Home


Antreye bir duvar süsü yaptım. Kalp şeklindeki objeyi önce bebek mavisine boyadım, sonra kenarlarını puantiyeli dekupaj kağıdı ile kaplayıp süsledim. Tam ortasına dantel görünümlü plastik raf örtüsünden bir parça kesip yerleştirdim. Hepsini biraz kahverengi ile süpürerek eskittim.
 

Kuş evini ve "home" yasının harflerini hamurla kabartıp yapıştırdım. Resmin orijinalinde de papatya olan yerlere elimdeki yapma papatyaları yapıştırdım. Resmin iç kısmındaki çiçek dallarına uysun diye kıvırdığım telleri bir kaç yerden hamura sapladım.  


Kenarlarını süngerle tamponlayarak kahverengiye boyadım, daha doğrusu hafif eskittim, köşesine de bir uğur böceği kondurdum (Meral Sanatevi'nin blogunda hep görüyordum, çok hoşuma gidiyordu, işte ben de denedim, sevgiler Meral Sanat Evi)


İşte sonuç böyle oldu. Bu arada bu sefer ilk defa fimo hamuru yerine hava ile kuruyan bir hamur kullandım (light olan değil, biraz daha kil gibi bir şey), aman allahım, o ne öyle. Resmi üzerine yapıştırdıktan sonra ne olduğu yerden kaldırmak mümkün, ne de düzgün kesebilmek. O arada kurudukça da kum gibi dağılıyor, falan filan. Özellikle harfler öldürdü, helen de "O" harfi. Ay, sevmedim ben bu şeyi, bir de şu light hamurdan alıp deneyeyim, o daha lastiğimsi bir şey galiba, daha kolay kesilir sanıyorum.  

8 yorum:

  1. Ne çok emek vermişsin, çok da güzel ve özgün birşey olmuş, eline sağlık. Ben hep light hamur kullanıyorum, çok rahat kullanımı, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok çok güzel olmuş.. Bu kadar emek vermenize değmiş gerçekten.. Bayıldım. Çok şirin duruyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş olmuş.
    Ne kadar da emek var üzerinde.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş olmuş.
    Ne kadar da emek var üzerinde.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Oooo çok hoş görünüyor. Sevdim. :)

    Ellerine sağlık. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş haklısın uğur böceği logom oldu çok seviyorum yapıştırmadan duramıyorum bloğunu izlemeye aldım bu arada light hamur kullan öbürünüde küçük tuğla, saksı yaparsın öyle değerlenir...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. çok yaratıcı, ellerine sağlık harika görünüyor...

    YanıtlaSil
  8. harika olmuş.ellerine sağlık.süper..

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...