24 Temmuz 2011 Pazar
Dantellerim Kavanozlarda
Bu aralar reçele, marmelata merak saldım. Bulduğumu şekerle kaynatıp, kavanozluyorum :) Kestane, portakal, hurma, nar, vs. vs. Bu kadar çok çeşit değişik değişik reçelim, şekerlemem olunca, onları da güzelce sergilemek lazım, değil mi?
Elimde eskiden kalma raf kenarı mı desem, havlu kenarı mı desem, çeşitli danteller vardı. Renkleri de çaya, kahveye batırma değil, gerçekten sandık lekesi, o kadar eskiler yani. En az 40 yıllık. Ben de küçük küçük kesip, üstlerinde ajurlu bulduğum yerlerden kurdeleler geçirerek bir kısmı ile kavanozlarımı süsledim. Üzerlerine de bilgiyarla hazırladığım etiketlerimi yapıştırınca, mutfağın en göz alıcı rafı burası oldu.
Kalan danteller ne mi oldu? Bekleyin, ilerleyen postlarda...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Ne dersiniz?