14 Mayıs 2015 Perşembe

Yine Kanaviçe, Dantelli Bu Sefer De


İstanbul'da güzel bir bahar günü daha başladı..Uzun kıştan sonra öyle özlemişiz ki bu güneşleri, bu hafif rüzgarları, hatta Nisan yağmurlarını..Günler uzadıkça, ısındıkça, ışığa doydukça biz, yerimizde duramadıkça iyice, neler anlatacağız birbirimize, neler yapacağız, neler konuşacağız kim bilir?

Yeni bitirdiklerimden bir kaç fotoğraf..Dantel işi görmek istemez misiniz biraz?


O kadar heveslendim ki, elimdeki runnerı biraz kenara bırakıp, arada hemen bunları yapıp bitirmek istedim. Bunlar bitince devam ederim demiştim ama, şimdi de laleli karanfilli bir şeylere daldım, bakalım ne zaman sıra gelecek de neredeyse 4 aydır elimdeki bu runnerı tamamlayabileceğim?


Bu renk kumaş, beyaz deseni en iyi gösteren renklerden bence, görür görmez benim bu işim için harika olacağını düşünmüştüm.


Tamamlar tamamlamaz da, çantama atıp, hemen ölçülerime uygun beyaz çerçeve aramaya koştum, tabii ki beyaz çerçeveler cenneti İkea'ya :))


Böyle camlı şeylerin fotoğraflarını çekmek pek kolay olmuyor, o yüzden öyle çok fotoğraf çektim ve içlerinden öyle çok fotoğrafı sildim ki..

Şimdi, işlerimi tamamladığıma, fotoğrafları çektiğime, bununla da yetinmeyip sizlerle de hemen paylaştığıma göre, tamamdır, bugünlük bu kadar, sahile gidiyorum, bir çay içip dinlenmeye, tekrar koşturmaya başlamadan önce biraz şarj olmaya..


7 yorum:

  1. Che meraviglia 🌹

    YanıtlaSil
  2. nasıl asil duruyor nefis olmuş yine..
    dantelin zarifliği de başka sahiden..
    ellerine sağlık,
    o güzel manzarada benim içinde bir kahve içiver:)
    öperim.

    YanıtlaSil
  3. Çok ama çok zarif olmuş . bayıldım , resmen ...

    YanıtlaSil
  4. Nefis olmuş Elif bunlar :) Bayıldım, bayıldım :)
    Ellerine sağlık, çoook zarifler :)

    YanıtlaSil
  5. Çok zarif... Bayıldım. Ben gülleri çok severim Elif. Dantelleri de.:) Sanıyorum sadece bu objelerle, romantik yanım çıkıyor ortaya. Ellerine sağlık ne demeliyim bilemedim.:) Çok güzeller.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...