14 Eylül 2012 Cuma

Ayıcıklar


Ayıcıklı bir takım hazırlıklar içindeyim. Özel bir şey yok, sadece bizim için..


Yine kurabiyeli bir şeyler, ama bu sefer sepetini de yaptım. Ekmek sepeti gibi, ama benim içine taze fındık doldurarak kullandığım hasır sepetin kenarlarına elyaf yapıştırdım, kenarlarına dantel diktiğim kare kumaşımı üzerlerine geçirip, yan taraftan kurdele ile bağladım. Bir de ahşap ayıcık iliştirdim ön tarafına. Ayıcığın saçlarını minik bir kurdele ile toplamayı da ihmal etmeden :)


4 köşeye de eflatun fiyonklarla süslemeler yaptım. Kurabiyeleri içine dolunca görün bir de siz bu güzelliği. Hatta 5 çayına gelin, kurabiyelerimin tadına bakın, yani ayıcıklarımın...

İnsan bazen de, hiç sebep yokken, sadece kendisine "aferin" demek için, başka kimseden "aferin" beklemeden yaşadığı için, ikramlarda bulunmalı kendine, kendi ailesine, sevdiklerine. Sadece "kendisi olduğu için" elini sıkmalı kendisinin, başını çevirip kendi omuzundan öpmeli kendisini, sadece ve sadece dik durabildiği için hayat karşısında.. Ya da sadece "ayıcıklı bir sepetçik hazırlama" heyecanını yitirmeden bu yaşa gelebildiği için...   

Dikili'den bir gün batımı manzarası ile iyi hafta sonları herkese..

5 yorum:

  1. Güzel olmuş ellerinize sağlık.Ayrıca dikili manzarası koymuşsunuz oradamı oturuyorsunuz.Benim canım arkadaşım var oralı,dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil

  2. Yok, tatilin bir kısmını orada geçirdim, ama bayıldım. Bu kadar temiz, bu kadar medeni, bu kadar pozitif bir yer görmemiştim, arkadaşın varsa hele hiiç kaçırma, mutlaka bir ara gör orayı, bayılacaksın.

    YanıtlaSil
  3. İçine de ayıcık şeklinde kurabiyeler koymalı :) Çok şeker olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çoook tatlılar, bayıldım.
    Bu yaşama sevinciyle inşallah daha çok ayıcıklar, tavşancıklar, kedicikler yaparsınız.Sağlıklı ömürler dilerim.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...